Süt belőled az elhivatottság. Mentsen Isten, hogy valaki a kezed alá kerüljön.
2024. ápr. 1. 06:37
2/30 anonim válasza:
Boncmester
2024. ápr. 1. 07:29
3/30 anonim válasza:
#1🤣🤣🤣🤣
Nézz utàna ha ennyire érdekel
2024. ápr. 1. 09:38
4/30 anonim válasza:
A plasztikai sebészek.
Viszont, ahhoz azért elég sok gyakorlat, tehetség is kell.
Kacsaszájat csinálsz a páciensnek telt ajkak helyett, még be is perel.
2024. ápr. 1. 09:39
5/30 anonim válasza:
Egyes, annyira imádom a hozzád hasonló idiótákat. Az orvoslás éppen olyan munka mint bármi más. A kérdező kérdése teljesen jogos. Elhivatottsággal én pedig még nem tudtam fizetni a boltban.
2024. ápr. 1. 10:32
6/30 anonim válasza:
Igen, ez egy idiota logika... a kozgazdasznak vagy az informatikusnak lehet utana neznie azoknak a lehetosegeknek, hogy milyen formaban tudna legtobbet keresni, mig egy orvosnal ez erkolcstelenseg?? Nonszensz!
2024. ápr. 1. 10:35
7/30 anonim válasza:
Sebészek nagyrésze jól keres, különösen a plasztikai, szív, agy stb.
Viszont ezek a legstresszesebbek egyben hiszen mindig új technikákat kell tudnia az embernek és egy rossz mozdulat és lebénul a páciensed.
Ami még ide sorolható az a fogorvoslás habár technikailag annak az útja picit más.
#1 Miért baj ha valaki jól akar keresni? Attól még ugyan úgy el kell sajátítani a képességeket ahhoz hogy eljuss oda.
Én nagyon szeretem a munkámat, de a munkám szeretete nem fizeti ki az 50+ milliós lakást Budapesten. Azaz ha területen bellül mozgolódok akkor az is fontos hogy mennyit kereshetek. Azért 30-40% ide vagy oda nagyon nem mindegy
2024. ápr. 1. 12:13
8/30 anonim válasza:
Így igaz, hagyjuk az elhivatottságot.
2024. ápr. 1. 13:43
9/30 anonim válasza:
#8 Az elhivatottságnak mi köze a megélhetésedhez? Ja hogy ha orvos vagy ne érdekeljen a pénz de ha bármi más vagy akkor teljesen oké?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!