Hétvégenként szeretnék elmenni dolgozni, lehetőleg nem nagyon fizikai munkára. Mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
Ha kell akkor elmegyek egy diákmunkaközvetítőhöz (16 éves kortól iskola közben is lehet) de elöször más megoldás érdekelne. Szeretnék pénzt keresni de ha megoldható akkor valami olyasmi kellene hogy valamilyen házban valami munka ilyesmi. Inkább valami családhoz, jobb környezetbe mint a raktár megy ilyenek. Gyerekfelügyelet sem lenne rossz de fiú vagyok. xD Természetesen iskola mellett.2009. jan. 4. 22:06
1/1 anonim válasza:
elöször is kérdezz körbe ismerös körökbe,haveroknál,ismerösöknél,valahol biztos akad munka a háznál amiben segiteni kell :) de legjobb ötlet egy diákmunkaközvetitö :) hisz ök ezért vannak :) én is suli mellett dolgozok éjjelenként a tescoba árufeltöltöként 470ft/óra és minden péntek éjjel(néha +szombat +kedd) ha csak 4 pénteken elmész akkor is keresel 15.000ft-ot ami suli mellett szerintem jól jön,ahhoz képest hogy csak 4 éjjel kell dolgoznod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!