Mennyire átlagos 2 év alatt 5 milliót spórolni fizetésből Magyarországon?
Tehát most a lényeg nem azon van, ki mennyit keres, hanem hogy heti 40 óra munka 2 évig, költöget x pénzt, de azért marad 2 év után 5 millió.
Nyilván ha havi 5 milliót keres, az nem túl jó, de nem ez a helyzet.
208e-et kell havonta ezért megspórolni.
Átlag 300-350e-es fizuból elég nehéz ezt kihozni. Az átlag ennyit vagy ennél kevesebbet keres.
Otthonlakva 25 év alattiként nem nehéz az.
"Az átlag ennyit vagy ennél kevesebbet keres."
Max az aki napi 8 órát dolgozik csak, de nem tudom mennyie ismered a dohányoltot /vendéglátást / takarítást / egyéb "szolgálatokat"
amelyeknél alap a 12 óra napi munkaidő, és ettől csak több van, meg már próbaidőre is heti 60 órás szerződést kötnek, nem heti 40 órásat, aztán még ott a "munkaidőkeret".
Mai világban bármennyit dolgozhatsz ha bírsz és bármennyi munkahelyed lehet párhuzamosan.
Csak az alkalmazoti órabér van limitálva alsó és felső határon is.
Alulról a minimálbér, felülről a vállalkozói vállalási díj limitálja, nameg persze a piac.
Nem átlagos, de nem azért, mert nem keresnek annyit, hogy sokan megtehessék, hanem mert töredékük képes megtakarítani, nem elkölteni a pénzt.
Aki tud takarékoskodni, és nem is tart el senkit, nem tart fenn sok dolgot, az meg nem feltétlen keres éppen úgy...
Valszleg nem átlagos, de nem mindegy, milyen fizuból.
Én 10 hónap alatt spóroltam ennyit össze, de én 1,2 milliós jövedelemből.
Helyzettől függ. Vagy nagyon jól kell keresni és visszafogni azért valamennyire a költekezést, vagy nagyon spórolósan élni, esetleg úgy, hogy kvázi kötelező költséged nincs, mert mondjuk otthon élsz.
De ha van egy saját kis lakásod, alacsony rezsivel és nem szórod a pénzt, akkor sima átlagos pénzből is félre lehet ennyit rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!