Megpályáznátok az állást ilyen befolyásoló körülményekkel?
Találtam egy jobb lehetőséget. Nem részletezem, de jobb lenne mint a mostani. Viszont lézeres szemműtétet tervezek, lehet hogy kiesek minimum 2 hétre a munkából. Az a helyzet, hogy évek óta tervezem sosem volt olyan hogy minden klappolt volna, nagy cégnél vagyok, van táppénz fix hogy kifizetik, nem ez a napi bejelentős b*lf*szkodás. Ha 1 hónap akkor 1 hónap. Úgyis nézelődök jobb iránt, de igazából elvagyok itt is.
Ha tegyük fel átvennének a jobb helyre, akkor nem tudnék műtéttel nyitni. És nem várnának 1 hónapot miattam.
Mi legyen?
Ez azért nem egy könnyű helyzet.
A mostani helyen mindig átszerveznek valamit, valami új munkafolyamat, lassan 2 ember munkáját végzem, nem panaszkodásból mert dolgoztam napszámban is. De még ha 2 ember munkáját végzem is jobb 400-ért mint 300-ért.
A lézeres szemműtét teendőt elkezdted már intézni? Úgy tudom, az nagyon nem 1 nap, és aztán másnap már műtét is. Hetekig is tarthat. Mire kapsz időpontot, konzultáció, személyre szabott vizsgálatok, előkészítés, nem viselhetsz kontaktlencsét 1-2 hétig srb. Hetek is eltelhetnek, mire megvan a műtét időpontja az első konzultációtól. Műtét típusától függ, hogy mennyi a felépülés ideje, lehet akár 1 hét, vagy több hét is.
Ha jól értem, még nem pályáztad meg az új állást, tehát nem 100%, hogy oda felvesznek. Idő lesz, mire lezajlik a kiválasztás, és ajánlatot kapsz, aztán felmondási idő.
Szerintem érted, mire akarok kilyukadni, túl sok a kérdés, bizonytalan tényező.
Szóval szerintem így csináld: kezd el a lézeres szemműtétet, legyen meg az első konzultáció, vizsgálat, ha még nem volt meg. Utána tudni fogod, hány hét múlva számíthatsz műtétre, hány hét lesz nálad a felépülés.
Közben jelentkezz az állásra nyugodtan. Ideális esetben az interjú megtörténik a műtét előtt. Ideális esetben felvesznek, felmondasz, műtét a felmondási idő alatt, aztán kezdesz az új helyen. De ezt még rengeteg tényező befolyásolhatja, ezt így előre sajnos nehéz megjósolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!