Ti megpályáznátok újból azt az állást, ahonnan már kétszer nem nyertél pályázatot?
Figyelt kérdés
Van egy kórház, ahonnan már kétszer voltam interjún, de mindkétszer nem jött össze az állás. Most harmadszor is hirdettek állást, szerintetek ismét megpályázzam, nem ciki stb?2013. márc. 3. 20:53
1/6 A kérdező kommentje:
Van egy kórház, ahol már kétszer voltam interjún, de mindkétszer nem jött össze az állás. Most harmadszor is meghirdették az állást, szerintetek ismét megpályázzam, nem ciki stb?
2013. márc. 3. 20:54
3/6 anonim válasza:
Ha kétszer nem sikerült, akkor miért gondolod, hogy harmadszorra másképp fogják gondolni?
A felvételi interjú nem olyan, mint egy vizsga, amit ha sokszor ismételsz, előbb-utóbb felvesznek. Itt vagy megfelelsz, vagy nem. Vagy szimpi vagy, vagy nem.
4/6 anonim válasza:
Simán. Lehet első 2 alkalommal volt nálam jobb jelölt, 3x-ra meg nem lesz!
5/6 anonim válasza:
Próba szerencse! A kitartásod csak meghozza előbb-utóbb a gyümölcsét! :) Én biztos megpróbálnám, legalább látják, hogy nagyon szeretnél bekerülni hozzájuk és ezt értékelni fogják végre.
6/6 anonim válasza:
Én a jelenlegi munkahelyemre 3x pályáztam és voltam interjún is minden alkalommal. Harmadszor felvettek és azóta is ott dolgozom (4 éve) Kb. 2-2 év telt el az egyes jelentkezések között. Maga az állás nem ugynaz volt. Az interjún a humánpolitikáról ugyanaz a nő volt, de a konkrét szakterületről, a leendő főnök minden alkalommal más volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!