Mi számít jó kezdő diplomás bérmek Debrecenben rgy-egy területen?
Kifejezetten arra gondolok, hogy ha ennyit ajánlanak, akkor az már nem átlagodnak hanem kiemelkedőbbnek számít.
Köszönöm a válaszokat!
Na de milyen diploma milyen pozíció, milyen nyelvtudás, milyen egyéb skillek?
Egyébként a szakmai szervezetek szoktak bérstatisztikákat csinálni, meg a nagyobb recruiterek is. Azokat érdemes átböngészni
2 - Hát, nem tudom hogy neked mi a végzettséged, de nagy lumen nem lehetsz, az biztos!
Ettől jóval többet össze lehet hozni Debrecenben is!
Igaz, tenni is kell érte...
A kérdésben szerepel, hogy minden szakterület érdekel.
Szóval ha valaki a műszaki területre lát rá akkor az, ha számviteli területre akkor az.
Tisztában vagyok vele hogy nincs egy meghatározott kezdőbér. Nincs ilyen előírás. Versenyszferában főleg nincs. Cafeteria szinrén sokat számíthat. Munkakörnyezeti szolgáltatások szintén.
Csak azért kérdezek, hogy több tapasztalattal rendelkező ember véleményét megismerjem.
A világra való rálátásomat nem befolyásolja egy kérdés kiírása. :D
Pontosítom újra:
minden terület érdekel nem egy-egy specifikus. Ha valaki azt tudja leírni mi egy villamosmérnöknek gyártási területen, valaki azt, hogy mi egy gyógytornásznak magánklinikán, mi egy gyógyszerésznek egy random gyógyszertárban, vagy hogy mi egy közgazdásznak, bankban elemzőként két nyelv ismeretével nekem az is segít.
Szeretnék több infót, szeretném a realitásokat tisztabban látni.
Köszönöm az eddigi es ezutáni válaszokat is
8 - Segítek: ha műveltnek akarsz látszani, akkor még tanulj egy kicsit, az soha nem árt:
"lumen [lúmën v. lúmen] főnév -t, -ek, -e [ë, e]
1. (fizika) <A világítási technikában> az egységnyi fényerősségű fényforrás által egységnyi térszög alatt kisugárzott fény; a fényerősség egysége (rövidítve: lm).
2. (bizalmas) Nagy tehetség, lángész. Nem valami nagy lumen. A többiekhez képest valóságos lumen. Fiatal korában a pataki collegium elismert lumene volt. (Tolnai Lajos)"
Szívesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!