Budapesten meg lehet élni normálisan ha a lakhatás már megoldott?
Figyelt kérdés
A megoldott lakhatás alatt arra gondolok h mondjuk az ember örökölt a nagyszüleitől egy kisebb(40m2) panelt.2024. márc. 8. 20:27
11/28 anonim válasza:
10
Az lehet, csak a bármelyik vidéki fordászból egyik sem Budapesten vág hajat, hanem vidéken.
Amúgy szerintem már Fehérgyarmat külsőn sem vágnak 1200-ért semmit...
12/28 anonim válasza:
11: De ez nem szükséglet. Az ember otthon is tudja vágni magának a haját.
Azokat a szolgáltatásokat, amik ár-érték-arányban nem érik meg, nem kell igénybevenni.
Valaki úgy dönt, hogy 10-et nem ad érte, de 1,5-öt igen, az jó döntés szerintem.
14/28 anonim válasza:
Bocsánat, elküldte hamarabb. Nekem ennyi a fizum, amíg nem volt kutyám addig normálisan kijöttem, félre is tudtam tenni, azért így már eléggé lenullázódok hónap végére. Járok rendszeresen moziba és gyakran eszem étkezdében, szóval így értettem a normális életet, hogy amit megszeretnék venni magamnak, azt tudom fizetni.
15/28 anonim válasza:
@12 Ezért kérdeztem eredetileg, hogy mit jelent az, hogy normális. Egy évben 50-100 napot vagyok üzleti úton és a többi munkanapomon is prezentálhatóan kell kinéznem, nyilván nem otthon fogom nyesegetni a hajamat, de azt is megértem, ha valaki így dönt. Arra, hogy 300-ból fenn tudja-e tartani az ember az életfunckióit saját ingatlanban, nyilván igen a válasz, arra próbáltam rámutatni, hogyha a normális szó alatt azt értjük, hogy relatíve európai módon élünk, az már nem fér bele.
16/28 anonim válasza:
#11 Én vidéki vagyok, de Bp-en élek. Akkor vágattam hajat, mikor ~2 havonta vidékre mentem, beiktattam az időmbe, 3 eft-ért. Az elmúlt években a közelemben nyílt 2 barber is, ahol 4eft az alap hajvágás, 4,5eft ha nem csak hosszvágást akarok. Ezzel szemben vidéken is felemelték ugyan erre az árra. Az én mikrokörnyezetem azt mutatja, hogy már nem éri meg vidéken hajat vágatni. Az az 1200 ft akkora kamu, banális túlzással több villanyt elfogyaszt a gép ha felrakja utánam töltőre. :D
17/28 anonim válasza:
Kedves Kérdező, szabad érdeklődni, hogy mibe fekteted a félretett pénzt? Én is hasonló cipőben járok :D
18/28 anonim válasza:
@16
Igen, a barber négyszeres árat kér, mert manapság trendi.
A fodrász ugyanazt csinálja, csak negyedáron.
19/28 anonim válasza:
#18 Pont ezt mondom, hogy nem. 🤭 Videki fodraszok is 4 ezertol vagnak. 20 ezres kisvarosban.
20/28 anonim válasza:
120ezresben meg egy ezresért.
Talán a húszezres városban megteheti, mert alig van konkurenciája, a százhúszezresben meg minden sarkon van kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!