Ma Magyarországon mekkora fizetésre van szükség, hogy egyedül meglehessen élni?
Mit jelent neked a megélni?
Ha csak kaja meg rezsi, akkor 200.
Ha nincs lakásod, akkor még plusz a bérleti díj.
Hányféleképpen tudod még feltenni ugyanazt a kérdést? Tegnap is volt egy verzió.
Ha ugyanezt az energiát pluszjövedelem szerzésébe fektetnéd, azzal előrébb jutnál.
Olyan nettó 500.000. Én is aki nettó 385.000 keresek, csak vegetálok.
Kulturális programok belépő, vagy éttermek árain, csak pislogni tudok és hanyagolni.
"300 ezret keresek, de mínuszban vagyok már mosz 70 ezer forinttal. Megkapom pénteken a fizetésemet. Ki kell fizetnem 16 ezer Telefonszámlát, illetve albérlet rezsivel együtt lesz 160."
Minek vagy albérletben és miért ilyen drága a telefonszámla? Ha ilyen felelőtlenül szórod a pénzt ne csodálkozz hogy nem élsz meg
A telefont nem tudod lemondani?
Ha nagy városban laksz, akkor esetleg plusz munka? Nagyon nem jó, hogy 70.000 forint mínuszod van, főleg ha hitel.
Ez azt jelenti, hogy 300.000 forint a fizud. A lakbér és az előző havi mínusz után marad 90.000 forintod a hónapra, amiből 16.000 forint a telefonszámlád. 74.000 forintból kellene fizetned a rezsit+kaját.
Esetleg a máltaihoz menj be és érdeklődj, hogy tudnak-e ételosztásokról vagy hasonló. A telefonszámládat, amint lehet mond le. Ha teheted adj el valamit, hogy a 70.000 forint ne legyen mínuszban.
Itt van szerencsétlen hülyegyerek kérdése: https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__12594279-me..
350-400 ezer forintból szűkösen meg lehet élni bár ez az igényeidtől függ.
Megértem a szüleidet ha 25 évesen már nem akartak eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!