Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondolnátok erről az...

Mit gondolnátok erről az emberről (főnököm)?

Figyelt kérdés
Egyik nap szólt, hogy van egy meglepetése számunkra. És be is időzített egy videóhívást nekünk ahol ezt megmutatja. Nos, a "meglepetés" egy excel tábla volt sok sok oszloppal, amit ő már kitöltött a jelenlegi állapottal, és azt mondta mikor csinálunk valamit, akkor frissítsük neki ezt az excelt az új adatokkal. Eddig oké... eltelt 1-2 hét, és észrevettem, hogy hibás az excel tábla amit csinált a főnök. Jeleztem neki, erre azt mondta, hogy akkor töltsük ki jól, azokat az adatokat is amiket ő már kitöltött rosszul. Tehát javítsuk ki, tehát tulajdonképpen törölni kell mindent amit ő csinált és újból ki kell tölteni. Amiért kiábrándultam a főnökből emiatt az az, hogy legelőször ő kitöltötte az excelt, de miután kiderült, hogy rossz, nem ajánlotta fel hogy kitölti mégegyszer jól és mi folytassuk majd, hanem szimplán nem csinálta meg. Pedig legelőször megcsinálta.
márc. 2. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
És? Kirúgod? Tedd a dolgod, vedd fel és verd el a fizetésed. Az alkalmazotti lét előnye, hogy nem kell agyalnod ilyeneken.
márc. 2. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
ok és? töltsd ki. A kitöltési időt is kifizetni. Akkor meg nem mindegy hogy ezt a táblát, vagy egy másikat töltögetsz?
márc. 2. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
66%
Azt gondolnám róla, hogy ő a főnök, és ő mondja meg, hogy neked mi a dolgod. Talán az eredeti kitöltés is a ti dolgotok lett volna, és szívességet tett azzal, hogy megcsinálta (illetve tett volna, ha helyesen tölti ki, de van ilyen, így alakult, most már nem akar ezzel vesződni, szíve joga)
márc. 2. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Nem mind1?

Munkaidőben vagytok... ha folyamatosan sózna rád plusz munkát a jelenlegi mellett és amiatt kellene mér több mint 8 órát dolgoznod akkor megérteném hogy panasz van, de azért valljuk be egy ilyen dologra senki nem kapná fel a vizet.

Ha esetleg az volt a szándékod, hogy veregessük a hátad és azt írjuk mekkora bugyuta főnököd van, akkor elárulom sok helyen van olyan főnök aki nem ért a munkájához de valahogy megy a cég (egy darabig) aztán ha elmegy az alkalmazott aki tudott mindent így járt.

márc. 2. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Én semmit nem gondolnék róla.
márc. 2. 22:58
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Azt gondolnám róla, hogy ő a főnököm, aki az utasításokat adja, és azt nekem meg kell csinálnom.

Ha éppen az ő munkáját javítanom, akkor azt teszem. Azért (is) fizet.

márc. 3. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Semmit, ha ti ki tudjátok tölteni önállóan, akkor szimplán delegálja a feladatot és nem mikromenedzsel. Nincs ezzel semmi gond.

Ő megalkotta a folyamatot/eljárást nevezzük bárminek, a beosztottak meg dolgoznak benne.

márc. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!