Mit gondolnátok ha a fizetést 3 hetes csúszással kp-ben alacsony címletben kapnátok meg? 1000 és 500 ft-ban?
Mit gondolnátok erről? Szar alacsony bér, és most szept végén adták oda az augusztusi bért, amit ugye szept 10-ig kellett volna. De nem elég hogy csúsztak 3 hetet, a fizetést egy borítékban összevissza gyűrt alacsony címletekbe kapnátok meg. 1000 ft, 2000 ft, sőt még 500 ft-os is. Csak úgy dagadt a boríték de nem azért mert sok volt benne, hanem azért mert az a gyér kis bér (részmunkadiő) ilyen 1000 meg 500ft-ban volt benne.
Mit gondolnátok erről az egészről?
Nem lehet kérni oda. Már kértem. Nem lehet. Hogy miért nem az sose derült ki de nem és kész.
Mellesleg ha én számlára kapom az mit segít azon hogy majdnem 1 hónapot csúsztak a kifizetéssel?
Hát jó. Adsz másikat helyette?
A közmunkánál jobb volt abban is részem.
Azt, hogy megint előkerült a munkaügyis troll és unatkozik :D
Amúgy velem eljátszották többször egymás után, hogy késett a szerződéshez képest a fizetés - egy darabig szóltam, aztán felmondtam :-)
"- egy darabig szóltam"
És mit mondtak amikro szóltál? KItaláltak valami kamut indoknak, vagy egyszerűen közölték (mint itt) hogy "ez van nem tetszik majd elmész"?
"Ezért mondom bejelentenélek titeket 4 órára minimálbére é"
Ez eddig már most is teljesült. 4 órás arányos minbérre vagyunk bejelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!