Ti mit gondolnátok rólam?
Figyelt kérdés
A telefonban nagyon gyerekesnek tűnik a hangom, és ma hívtak be állásinterjúra és ahogy meghallotta a hangom a hölgy eléggé elbizonytalanodott :S Ez rossz előjel? Személyesen nagyon magabiztos tudok lenni és élőben egyáltalán nem olyan vékonyka a hangom mint telefonban.
Holnap megyek interjúra, ugye nem lesznek a telefon alapján előítéletesek? Ti azok lennétek?
2012. szept. 13. 19:59
2/12 anonim válasza:
Én sem lennék az. Egyébként nem tudom megjósolni, hogy mi lesz holnap, de ne gondolj rosszra.
3/12 nevem-senki válasza:
Ne görcsölj, biztos sikerülni fog! :)
4/12 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok, szurkoljatok holnap :))
2012. szept. 13. 20:23
5/12 Antimod válasza:
Nem is biztos, hogy azzal fogsz beszélni, aki behívott interjúra. Szóval nyugi, valószínűleg "tiszta lappal" indulsz.
6/12 anonim válasza:
Nyugi.
Jobban szeretik a fiatalokat.
A telefonra meg gyúrj még.
Én akit behívok, arra kíváncsi vagyok.
8/12 anonim válasza:
Nekem is holnap lesz interjúm. Szorítsunk egymásnak. :)
9/12 nevem-senki válasza:
De jó nektek! :)
Drukkolunk, de akkor írjàtok meg, h sikerült. :)
10/12 A kérdező kommentje:
Én megírom feltétlenül :)
Szorítok persze :) És még egyszer köszönöm a drukkolásokat :))) Remélhetőleg összejön a meló :)
2012. szept. 13. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!