Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szezonban Balatonlellén jó...

Szezonban Balatonlellén jó fizetésnek számít 600ezer konyhai kisegítőként? Mire számítsak? 24L

Figyelt kérdés

Ez lesz az első konyhai kisegítő munkám, és az első szezon munkám ott.

600 ezer forint fizetest fogok kapni, havi fizetes van.

A fonok ugy kezdte a beszelgetest, hogy sokan vannak akik bulizni mennek a szezonra, o nem ilyen munkast keres.

Nagyon nehez lesz?

Jo fizetesnek szamit ez a 600 ezer?

febr. 24. 23:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
29%

Szakképzttség nélküli, betanított konyhai kisegítői munkáról beszélünk. Akik szerint ezért kevés a 600 ezer, azok mit gondolnak mégis mennyit kellene ezért fizetni?

A másik pedig, ha rossz idő van akkor lényegében zéró a munkamennyiség, de az utóbbi nyarakat elnézve már jó idő esetén is jóval kevesebb a munka egy ilyen helyen mint a covid előtt volt. Nagyon megdrágult a Balaton, sokkal jobban megéri akárhova máshova menni kölföldi tengerpartra. Ez mind látszik a vendégek számán. Sorra zárnak be a vendéglátóhelyek.

febr. 26. 21:39
 22/30 A kérdező kommentje:

Soha nem volt meg 600 ezrem..a penz miatt, barmilyen is lesz a munka ki fogom birni.

Szallast adnak, mindennel felszerelt apartmanban, ketten leszunk egy szobaban.

Gondolom enni lehet az etteremben, ugyhogy kajara se nagyon kell kolteni ugyis egesz nap ott leszek.

Mindennap 9-23 ig kell dolgozni es 2 naponta van 15-17:30 ig piheno. Amugy ez eleg durva..2 naponta fogok pihenni 2 orat, meg ugye mindennap este 11 utan reggel 9ig.

febr. 27. 13:46
 23/30 A kérdező kommentje:
Igy belegondolva ebbe nem eri meg, de egy honapot megnezek, annyit biztos kibirok a penz miatt barmi lesz, aztan majd valtok vagy hazajovok
febr. 27. 13:47
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg, de azért megjegyzem, én volt ahonnan már az első nap hanyatt-homlok menekültem...:(
febr. 27. 16:07
 25/30 A kérdező kommentje:
Miert? Annyira nehez volt a munka?
febr. 27. 16:41
 26/30 anonim ***** válasza:
A konyhai kisegítő-mosogató munka nagyon fárasztó. Minimum 12 órában hajolsz a mosogató fölött, könyékig a mosogatólében, a főzőedényekből öntözgeted ki a maradékot, vastagon áll bennük a zsír. Hordod a dög nehéz tényérokat, pucolod a több zsák krumplit, hagymát. Jó esetben kapsz enni-inni, addig leülhetsz pár percre, de voltam olyan helyen, ahol sem pihenőt, sem ételt, ital snm adtak. :( Éjfél előtt már az ájulás határán álltam... Akkor mondtam, hogy konyhát többé látni sem akarok.
febr. 27. 17:34
 27/30 anonim ***** válasza:
Mosogatáshoz szerezz valami ipari, vízálló kesztyűt, ami legalább könyékig ér, mert anélkül nap végére le fog rogadni a bőr a kezedről (lehet a hús is)
febr. 27. 18:51
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez alatt az egy napos mosogatás alatt a körmeim koptak le majdnem tövig. Nem letörtek, hanem koptak. :( De persze a bőrt is tönkreteszi.
febr. 27. 19:04
 29/30 anonim ***** válasza:
90%

Állj. Szóval mindennap X hónapon keresztül napi 14 óta?

Normális vagy?

1400ftos óraber. Ez nagyon kevés Balatonon, ha mosogató ha nem. Ne idegesíts, Miskolcon a sarki büfében többet kap már egy mosogató. Lehet szállás nincs benne, de kaja igen. Kevés eh, nagyon kevés. Egyben jól hangzik, de rengetegef kell érte menni.

febr. 27. 19:12
 30/30 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, de nem biztos hogy bírni fogod. :( Esetleg mielőtt ott kezdesz, próbáld ki magad alkalmi konyhai munkákban. Egy-egy napot is bevállalhatsz, az alapján már érezni fogod megy-e.
febr. 28. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!