Számít egy embernél az első benyomásnál, hogy milyen a hangja?
Én magamnál azt vettem észre, hogy ahogyan megszólal az ember (és nem feltétlen arra gondolok, amit mond), teljesen meg tud róla változni a hangja alapján a véleményem.
Pl tudtam egy lányról, aki tesómék iskolájába járt, tök szép csaj volt, babapofival, olyan kedves, dallamos, fiatalos hangot képzeltem neki, erre mikor élőben találkoztunk és meghallottam a szinte aatrox hangját, lehűltem és kicsit illúzióromboló volt. XD
Szerintem ez inkább annak az iskolapéldája, hogy emberek felruháznak másokat pozitív vagy éppen negatív tulajdonságokkal ismeretlenül, kialakul a fejükben egy kép, aztán a valóság teljesen más és sokként éri őket.
Azért volt illúzióromboló, mert az illúzióidban (amit te találtál ki) teljesen más képzeltél el, de az nem a valóság.
Én társkeren ismerkedtem egy aranyos udvarias tanuló pasival. Aztán felhívott.
Nem lágy bársonyos vagy aranyos hangja van mint általában a pasiknak, hanem vmi markáns erős parancsolós katonás pattogós kemény mély. Teljesen eltèr az eddog hallottaktpl, úgy kb az összes megszokott átlagos pasihang közül kiütközik.
Szerintem valami edzőnek való vagy kiképzotáborba való hangja van alaphangon. Mert amugy nem hangosan beszél nem ordít de az is mély és erős.
Azota nagyon beszelni se akarok vele szóban
Nálam is valahogy hatással van a hang is.
4.vagyok
Ez pl.katonai hang. De annak a csávónak nem ilyen magas vékony a hangja hanem mélyen ilyen erős
Mikozben nővel beszél telefonon..akkor milyen lehet ha ideges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!