Mit mondanátok? Sürgős!
Bevállaltam egy idénymunkát anyagi okok miatt, amit tényleg csak rövid távra terveztem. A főnököm viszont hosszú távra keresett valakit, és eddig még nem mertem megmondani hogy én legfeljebb csak a nyári idényre maradnék. Jövő télre már nem szeretnék itt maradni, de már hülyén jönne ki ezt most bevallani, viszont akinek a helyére felvettek, ő már nem tud sokáig maradni. Utálok hazudni és úgy érzem, cserben is hagynám őket ha halogatnám elmondani hogy csak néhány hónapig maradnék, viszont muszáj lesz egy jó indokot mondanom hogy ne rontsak ezen a helyzeten.
Ti milyen indokot mondanátok, hogy miért nem tudnátok jövő télen is egy adott munkahelyen dolgozni? Én is tudom, hogy rossz dolog hazudni, de nagyon jól jön most kis időre az a pár hónapnyi itt keresett pénz, de közben emészt a bűntudat.
Köszönöm előre is, ha valakinek hasznos ötlete lenne!
"Bevállaltam egy idénymunkát anyagi okok miatt, amit tényleg csak rövid távra terveztem. A főnököm viszont hosszú távra keresett valakit, és eddig még nem mertem megmondani hogy én legfeljebb csak a nyári idényre maradnék."
Tehát folyamatosan tévedésben tartod - hazudsz neki.
"Én is tudom, hogy rossz dolog hazudni, de nagyon jól jön most kis időre az a pár hónapnyi itt keresett pénz, de közben emészt a bűntudat." Te magad mondod, hogy hazudni akarsz továbbra is, pedig tudod, hogy nem ezt kéne...
Fütyülj is és nézheted:
https://www.youtube.com/watch?v=E3JQ_g_2tHI
:D
Nincs kedved most már rájönni a lényegre? :D
A linket ha nem haragszol, nem nyitom meg, gondolom te most inkább csak kötekedni akarsz mint a kért indokkal segíteni.
"Fütyülsz és hazudsz bammeg" - az a klip. Nagyon szórakoztató. Scherer-Mucsi kompozíció Jancsó rendezésében.
További szép napokat, több őszinteséget és könnyebb lesz az életed!
Látom, még az előző kommentemet sem értetted, amikor például azt írtam hogy nem érdekel. :D :D
Sebaj.
Nekem inkább az a szórakoztató hogy tényleg semmit nem értettél az egészből, hogy fogalmad sincs milyen érzés amikor valaki anyagi okokból hazugságra kényszerül hogy ne kerülhessen az utcára.
Gondolom te még gyerek vagy, ott ül anyu-apu a szomszéd szobában és náluk vígan eldekkolsz, miközben a segged alá tolnak mindent. Itt a gyakorin pedig ész nélkül belekötsz másokba. Tagadhatod hogy nem így van, attól ez még elég egyértelmű. ;)
Még azt az egy apróságot sem tudtad megérteni, hogy milyen indokot kértem volna.
Ha felnősz, remélem ennél kevésbé leszel ostoba.
"...valaki anyagi okokból hazugságra kényszerül hogy ne kerülhessen az utcára." Döntés kérdése. Nem kényszer.
45 éves vagyok. Két gyermek apja. Egy 17 éves és egy 7 éves autista, gyomorszondás, gégekanülös, siket gyermeké. Házas. MORÁLIS okokból többször is felmondtam és inkább utcára kerültem néhány hónapra (például azért, hogy ne kelljen hazudnom, amire a főnököm kényszerített). Vidéken élek. Kevés a munkalehetőség. A gerinc számomra egy nagyon fontos alkotórésze az életemnek. Nem tudnék olyat tenni, mint amit te teszel minden nap, minden pillanatában mostanában. Voltak xar hetek-hónapok és évek is. Ha családod van, nehezebb ugrálni. Ha családod van, az némileg indokolhatja a kényszert. Különben semmi sem. Csak a gerinc hiánya. És ha hiszed, ha nem, a jelenlegi főnököd is sokkal jobban értékelné, ha őszinte vagy, mint ezt. Hogy a büdös életben nem vesz fel majd újra, az tuti - ha igazat mondanál, még lenne esélyed erre is a későbbiekben.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztad magadat. Jó kilábalást!
Ha úgy állok hozzá hogy valóban igaz amit leírtál, akkor tényleg nem látok összefüggést. Te munkaképes vagy, ugye? A te munkával kapcsolatos problémád a legrosszabb esetben egy költözéssel megoldható, vagy még arra sincs szükség. Emiatt kérlek hogy ne hasonlíts össze magaddal, tényleg okkal írtam hogy nem érted az én helyzetemet.
De köszönöm a jókívánságot. Kitartást neked is.
Ügyesen vagy rettenetesen hülye és bunkó is. ;) Hogy ide kell jönnöd a frusztrációdat is levezetni, sok mindent elárul rólad anélkül hogy sejtenéd.
Gondolom a sztorid sem valós...hoppá, ki is hazudik akkor? :)
Csinálj magadból továbbra is hülyét, oszd az észt (?) továbbra is mindenkinek, látszik hogy nem bírod ki utolsó szó nélkül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!