Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mondanatok par munkat ahol...

Mondanatok par munkat ahol jol lehet keresni?

Figyelt kérdés
Nekem csak a jog,orvos jutott eszembe.

2012. ápr. 15. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:

politikus

programozó

bankár

pénzügyi vezetö

informatikai vezetö

ingatlan ügynök

autó ügynök

2012. ápr. 15. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sok szakmában lehet jól és rosszul keresni, sztereotípia, hogy pl. a programozók sem keresnek mind jól.

Ha így teszed fel a kérdést, és ez alapján akarsz szakmát választani, akkor borítékolt a kudarcod, mert nem leszel elég elhivatott, hogy jól keress.

2012. ápr. 15. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Na ezt elírtam.

Szóval sztereotípia a jól és rosszul kereső szakmák létezése, pl. a programozók sem keresnek mind rosszul, orvosoknál is nagy a szakadék a jövedelemben.

2012. ápr. 15. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem csak munka, hanem munkahely függő is, én például nem tanultam gimnázium után, mert tudtam, hogy fölösleges, ugyse megyek semmire a diplomámmal főleg hogy a nyelvtanulás nem érzékem. határ mellett élek heti 5x9 órát dolgozok 1 gyárba, ami 10kmre van és havi netto 1700 eurót kapok 19! évesen. Vállalkozással is sokatlehet keresni, ugyh végülis bármilyen munkával lehet azért bőven keresni, csak a lehetőségeket kell megtalálni
2012. ápr. 15. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Értékesítés. Abban mindig sok pénz van, de csak ha jól választasz terméket :) És jókor vagy a jó ember a jó helyen :)
2012. ápr. 16. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!