Tudtok mondani olyan szakmákat amikkel kb 200 000 Ft-ot lehet keresni?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2012. ápr. 12. 20:11
3/12 anonim válasza:
Az ország melyik pontján? Egy faluban pl semmivel...
4/12 A kérdező kommentje:
Miskolcon lakok még, itt van nekem iskola. De aztán majd szeretnék Budapestre menni. Tehát érdekelne hogy Miskolcon, de ami jobban érdekelne, az inkább Budapest, ugyanis ott képzelem el a jövőmet
2012. ápr. 12. 23:35
5/12 Vree válasza:
Túl sok szakma ugrik be. Jó esetben minden szakmával el lehet jutni idáig, a kezdő fizetésed jó eséllyel alacsonyabb lesz de 5-10 év alatt fel lehet jönni.
Mihez van érzéked, affinitásod?
6/12 A kérdező kommentje:
Otthon vagyok például az informatikában. Jó lenne például bankban, vagy valamilyen irodában dolgozni. De tetszenek az olyan szakmák is, ahol csempéket, vagy laminált padlókat kell lerakni. Utóbbit csináltam is már itthon rokonnal. Gondolom, nyilván ezeket a szakmákat külföldön jobban fizetik, de én elsődlegesen a Magyarországon szeretném megkeresni a 200 000-et majd idővel. Bár ha úgy alakul, akkor jobban fogom tanulni az idegennyelvet és irány külföld.
2012. ápr. 13. 00:50
7/12 anonim válasza:
Ha nettó 200-ra gondolsz, ahhoz felsőfokú végzettség kellene. Én Budapesten élek és dolgozom, vegyiparban. Nálunk egy technikus szakmai tapasztalattal bruttó 180-200 körül kezd. A diplomások nettóban keresnek meg ennyit. Igazad van egyébként, a munkához költözni kell. Jobb ezt fiatalon, amíg nincs egy eladhatatlan lakásod valahol vidéken.:-(
8/12 anonim válasza:
Ha bankban leszel IT-s mérnök, ott kereshetsz majd annyit (Bp-en).
9/12 Era66 válasza:
Én egy pénzügyi tanácsadó cégcsoport szerződött partnereként dolgozom, ha ügyes vagy, itt akár többet is tudsz keresni.
10/12 Vree válasza:
Igen, a banki informatikus munkát nehéz megcsípni, de ha kitanulsz ott valami ritka szoftvert vagy programnyelvet, azzal jóval többet is kereshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!