Anyagi gondokkal mihez kezdjek?
Nem találok munkát, nincs pénzem és albérletben lakom.
Anya nem tud segíteni mert falunk lakik és nyugdíjas.
Olyan cikinek érzem, hiszen már 30 vagyok de nem, hogy megtakarításom lenne
hanem még a lakást sem tudom miből fizetni.
A korábbi munkahelyemen teljesen kihasználtak és 8 óra helyett 9 órát kellett dolgoznom a fizetésem pedig n. 280.000 volt.
Hát, ilyenkor mint a mozdony, előre, az van. Ne engedd a kétségbeesést eluralkodni, arra ott az esti sírás! Felajánlod erőidet, akár végletesen előnytelen kondíciókkal is, mert melóból sokkal könnyebb a jobban fizető melókat megtalálni, nyilván bölcsen eltitkolva, hogy tényleg keveset fizetnek, és nem csak a bérigényed magas. :)
Igazi tudathasadásos dolog, is tényleg az egyik legnagyobb teher a teljes létbizonytalanság, főleg hogy a legjobb, amit tehetsz, hogy tudomást se veszel róla, míg mész előre. Kiégve is, hitehagyottan is mint aki kiegyensúlyozott és bizakodással teli. Fake it till you make it üzemmód, ha úgy tetszik. Az egyetlen esélyed nyitott szemmel járni, minden lehetőségbe belekapaszkodni most, miközben azért nem a legalacsonyabb lovon csóválgatod a fejed, és te vagy a jó fej, ha igent mondasz... Végtelenül hülyén hangzik ez, nagyon jól tudom én is, túl sokat alkalmaztam már ahhoz, hogy azt hihessem, hogy könnyebb lesz valaha is.
Ha be voltál jelentve, és van elég napod akkor jár a munkanélküli 3 hónapig. Főbérlővel meg kell beszélni a helyzetet és halasztást kérni vagy felmondani és hazaköltözni anyudhoz.
Jelentkezni minden helyre ahova ami csak szembejön válogatás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!