Hogy lehet kijutni külföldre dolgozni? (ismerettség nélkül)
Ha filmbeillő szeretnél lenne fogod a fontos cuccaid. a megtakarított pénzed. és ha van kocsid elindulsz az ismeretlenbe. Nem árt 1 kis angol se.
És mész addig míg munka nem lesz vhol. Mindezek mellé még kalandos is. Én így tennék.
De ha biztosra akarok menni inkább keresnék itthon 1 embert aki jártas ezekben. Meg nem mind1 mien melóra szeretnél menni.
Elsősorban irodai munka, de az elején takarítást is elvállalnék, csak legyen valami.
Amúgy közgazdász végzettségem van (most végeztem), 5 nyelven beszélek. Elsősorban Németországra, Hollandiára, skandináv országokra gondoltam. A gond az, hogy egy ismerősöm sem él kint.
www.euwork.hu !
Inkább ne velük!
Írd be a Google keresőbe a nevüket,és meg tudod hogy miért ne...
Ha ilyen sok nyelven beszélsz munkaközvetítők nélkül is találsz kint munkát magadnak!:-)
Szerintem meg nem nyelvfüggő, mert nem azzal van a gond, hogy nem tudok megbeszélni valamit x nyelven, hanem, azzal, hogy nincs olyan személy!, akivel ezt meg tudnám tenni.
Ezért érdekeltek oldalak, vagy bármilyen ötletek, hogy lehet elindulni. Az nálam nem működik, hogy belevágok a semmibe és kimegyek úgy, hogy nincs munkám, nincs szállásom hosszú távon. Előre szeretném lefixálni.
Kérdező!
Mit szeretnél kint dolgozni?
Melyik országban?
Ha aláírsz egy hivatalos korrekt szerződést hajlandó vagy fizetni a közvetítésért 60-80ezret?
nem közvetítő vagyok,de ismerek korrekt közvetítőket.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!