Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri ingatlan tanácsadónak...

Megéri ingatlan tanácsadónak menni? Mennyit keresnek? ( OTP )

Figyelt kérdés
Olvasgattam a neten, úgy tudom, hogy jutalékos rendszerben dolgoznak. Elsősorban olyan emberek véleménye érdekelne akik ebben dolgoznak vagy ismerőseik által tudnak véleményt formálni. Pályakezdő vagyok és természetesen elképesztő nehéz munkát találni, ezt pedig feldobta az állás kereső portál és kíváncsivá tett.

2024. febr. 11. 23:28
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha ennyire akarod akkor csináld max nem lesz lóvéd
2024. febr. 13. 08:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Én nem akarom😄csak arra írtam, hogy azért ne állítsa senki, hogy nem vesz mostanában senki sem házat, mert többen is vettek a környezetben és én is. De nem a munka iránt ragaszkodom ennyire 😄Azt mint írtam is korábban, már elengedtem.
2024. febr. 13. 11:55
 13/14 anonim válasza:

Szeretnék jelentkezni én is tanácsadónak az OTP ingatlanponthoz.

Olvastam a neten, hogy nem kell végzettség, csak érettségi, mert ők betanítanak.

Tényleg így van?

Bejelentenek vagy nekem kell kiváltani a vállalkozóit?

Biztos nem leszek vállalkozó, amíg nem lesz bevételem.

tegnapelőtt 01:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Én végül nem jelentkeztem az állásra, sőt teljesen más környezetben sikerült elhelyezkednem, de hátha lesz aki tud majd neked segíteni!
tegnapelőtt 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!