Megéri ingatlan tanácsadónak menni? Mennyit keresnek? ( OTP )
Na igen, ezért utálom ezt az oldalt😂Hogy alpári, undorító stílusban kell kommunikálni a másik emberrel aki csak egy kérdést tett fel. Magadat minősíted ezzel és szégyen hogy ilyen emberek léteznek mint te. Tök normális hangnemben is megértettem volna a válaszod és talán emberi méltóságod is megtartottad volna.
Saját példámból kiindulva, akinek szüksége van lakásra/ házra az most is fog venni. Ugyanis én is nemrég vásároltam, ugyanúgy hitelre és még csak nem is egekbe szökött kamatok mellett. Szintén ingatlan közvetítőn keresztül, viszont arra nem volt belátásom, hogy hogyan kereshet. Tisztában vagyok a jelenlegi helyzettel nyilván, de akinek most kell a ház az most fog venni. Körülöttem is nem egy- nem kettő ember vásárolt lakást/ házat a közelmúltban. Ennek ellenére azt elfogadom, hogy nem a legalkalmasabb időzítés lenne.
Elsőnek pedig köszönöm a normális választ!!!
Számomra az nem éri meg, tapasztaltam szintén. Csak megy a pénz és végül sosem lesz egy ingatlanod.
De mindenkinek szíve joga mit csinál. Én sem mondom meg, hogy hülye aki bérel és okos aki vásárol. Kinek milyen elképzelései vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!