Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri ingatlan tanácsadónak...

Megéri ingatlan tanácsadónak menni? Mennyit keresnek? ( OTP )

Figyelt kérdés
Olvasgattam a neten, úgy tudom, hogy jutalékos rendszerben dolgoznak. Elsősorban olyan emberek véleménye érdekelne akik ebben dolgoznak vagy ismerőseik által tudnak véleményt formálni. Pályakezdő vagyok és természetesen elképesztő nehéz munkát találni, ezt pedig feldobta az állás kereső portál és kíváncsivá tett.

2024. febr. 11. 23:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Feleségem 6 hónap alatt 2 lakást adott el, kb 300.000 forintot keresett. Van néhány nagyon sikeres ingatlanos, OTP-n belül is, aki kb milliót átlagolt, de a (2-3 évvel ezelőtti) statisztikák szerint kb a felük a havi 100k átlagot sem éri el, és hamar otthagyja az állást.
2024. febr. 12. 00:37
 2/14 anonim ***** válasza:
44%
Az megvan tesó, hogy válság, recesszió van? Kamatok az egekben, meg az ingatlan árak is, szerinted ki fogja megvenni azokat az ingatlanokat ahonnan te jutalékot szednél?
2024. febr. 12. 00:46
 3/14 A kérdező kommentje:

Na igen, ezért utálom ezt az oldalt😂Hogy alpári, undorító stílusban kell kommunikálni a másik emberrel aki csak egy kérdést tett fel. Magadat minősíted ezzel és szégyen hogy ilyen emberek léteznek mint te. Tök normális hangnemben is megértettem volna a válaszod és talán emberi méltóságod is megtartottad volna.

Saját példámból kiindulva, akinek szüksége van lakásra/ házra az most is fog venni. Ugyanis én is nemrég vásároltam, ugyanúgy hitelre és még csak nem is egekbe szökött kamatok mellett. Szintén ingatlan közvetítőn keresztül, viszont arra nem volt belátásom, hogy hogyan kereshet. Tisztában vagyok a jelenlegi helyzettel nyilván, de akinek most kell a ház az most fog venni. Körülöttem is nem egy- nem kettő ember vásárolt lakást/ házat a közelmúltban. Ennek ellenére azt elfogadom, hogy nem a legalkalmasabb időzítés lenne.

Elsőnek pedig köszönöm a normális választ!!!

2024. febr. 12. 10:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Most fognak igazán esni az árak,szóval jó nagy hülyeség most venni.
2024. febr. 12. 23:09
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha hülyeség, ha nem hülyeség, akinek házra van szüksége akkor vesz általában amikor szüksége van rá. Hiába tudnám megvenni pár hónap múlva olcsóbban( elvileg) ha most szükséges. Ez nem olyan dolog, hogy majd ráér a jövő hónapban. Bár lehet valakinek igen, az természetesen várjon vele. De aki nem tud várni ( számtalan oka lehet) hidd el most is megveszi.
2024. febr. 12. 23:25
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Bérlésről hallottál?Mondjuk,Mucsaipusztán nyilván nehéz bérelni,de az árak sem 1m/m2 arányúak.
2024. febr. 12. 23:40
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként nem éri meg.Csak jó kapcsolati hálóval érdemes csinálni.
2024. febr. 12. 23:42
 8/14 A kérdező kommentje:

Számomra az nem éri meg, tapasztaltam szintén. Csak megy a pénz és végül sosem lesz egy ingatlanod.

De mindenkinek szíve joga mit csinál. Én sem mondom meg, hogy hülye aki bérel és okos aki vásárol. Kinek milyen elképzelései vannak.

2024. febr. 12. 23:45
 9/14 A kérdező kommentje:
7- es: Köszönöm, letettem róla az itt elhangzottak alapján, illetve a témában kicsit jobban utána olvastam az interneten.
2024. febr. 12. 23:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdése,hogy mi éri meg.Meg az is számít,hogy mibe fektetsz.Nincs mit!
2024. febr. 13. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!