Egy ingatlan tanácsadónak pontosan mik a feladatai napi szinten?
Figyelt kérdés
Valahol ezeket olvastam:
- Lehetséges ügyfelek feltérképezése
- Kapcsolattartás a már meglévő partnerekkel
- Ingatlanok felmérése, bemutatása
- Eredményes tranzakciók elősegítése
De valaki tudna pontosítani és részletesebben leírni ha lehet? Hogy néz ez ki gyakorlatban konyhanyelven?
2018. dec. 3. 22:37
1/6 anonim válasza:
Lefordítom: Ingatlanügynök.
Hirdetni neten, szórólapon, újságban,...
Befektetőkkel és leendő vevőkkel tárgyalni.
Lakásokat fotózni és papírokat beszerezni.
Eladni a lakást/házat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=ingatlan%C3..
2/6 anonim válasza:
Elsonek igaza van, annyival meg kiegeszitenem hogy hirdetokt is kell zaklatni
3/6 anonim válasza:
Vagy bérbeadással is lehet foglalkozni, az gyorsabb, lényegesen kevesebb a papírozás. És utolsó: nem kell "zaklatni" a hirdetőket, bőven elég az a sok lakástulajdonos, aki szívesen veszi az ingatlanos szakmai segítségét.
4/6 anonim válasza:
En amikor felraktam a hurdetesem, direkt odoirtam hogy ne irjon ingatlanos, 14 en hívtak fel az elso nap....
5/6 anonim válasza:
És hova "raktad" fel a hirdetésed? Mert az ingatlan.comon van egy beállítható opció, miszerint "ingatlanos segítsêget nem kêrek" felirat kerül a hirdetéshez. Én az ilyet sosem hívom, persze tudom, hogy sajnos ez is egy olyan szakma, ahol vannak ilyenek is, meg olyanok is, sajnos, mint minden szakmában. Attól még áll az, amit írtam.
6/6 anonim válasza:
Pont oda raktam ki es igen ki is valasztottam ezt es megis azert sikerül kb minden nap meg most is(lassan 2 hetes a hirdetes) hivast kapni valami ingatlanostol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!