Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha megcsinálom a Mérlegképes...

Ha megcsinálom a Mérlegképes könyvelőt, akkor nincs értelme megcsinálni az pénzügy számvitel szakot?

Figyelt kérdés

2024. febr. 11. 17:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Jó,hiába pontoz le a sok kis ovis,a 650 az majdnem 1 millió br.,hülye lenne ennyit fizetni egy cég.Másrészt ez már inkább senior bér,kontrollernél,ami megint 5+ év szakmai tapasztalat.Amúgy fingom nincs,hogy milyen millió dolgot tudnál még csinálni.Gondolom,hogy a burkolás,a hegesztés,a villanyszerelés távol áll a kamumelódtól.
2024. febr. 11. 21:02
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként tessék,könyvelni akar,mi máshoz lenne jó még a mérlegképes,omg.
2024. febr. 11. 21:03
 13/27 anonim ***** válasza:
69%

11

650 bruttó egy év tapasztalat után. Nem mondtam, hogy nettó, szerintem kicsit vegyél vissza a fröcsögésből...

2024. febr. 11. 21:05
 14/27 A kérdező kommentje:
Nekem nem való a kétkezi munka, én annál több vagyok, és különleges, kiváltságos
2024. febr. 11. 21:05
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
De br-t sem mondtál.Nyilván senki nem arra kíváncsi,amiből még adózol.Szóval mi lenne a kamupozi akkor?Amúgy nice story,bro,de még mindig semmit sem tudunk a munkádról.
2024. febr. 11. 21:13
 16/27 anonim ***** válasza:
82%

Nem mondtam bruttót sem, ilyenkor illene normális ember módjára feltenni egy kérdést, vagy kulturáltan reflektálni pontatlanságra. Lehet civilizáltan kommunikálni.

Experienced financial associate a pozíció hivatalos megnevezése. Leginkább cégértékelést végzünk az ügyfeleink számára, de van a vállalaton belül 10-12 hasonló pozi, amiben kb ugyanennyit keresnek, csak más a profil (forensic, external/internal audit, üzleti illetve adótanácsadás stb).

2024. febr. 11. 21:23
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Hát,kérdező,akkor sok sikert,ugyanis a diplomagyárak folyamatosan ontják magukból a rengeteg,semmihez sem értő,de senior bért követelő pankotaililiket.
2024. febr. 11. 21:30
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem,illene odaírni,hogy mi az a 650,de mindegy,ha már hencegsz vele.Fantasztikus,tehát maradtunk psz-en belül.Tényleg millió dologra jó ez a hamarosan büfédiploma.0 értékteremtés.Amúgy a diplománál szakirány is van,csak szólok.
2024. febr. 11. 21:36
 19/27 anonim ***** válasza:
81%

Pénzügyi téren jártas emberek mindig bruttóban gondolkodnak, hiszen a nettó változik. Nekünk például kétszeres szorzóval fizetik a túlórát, tehát egy megterhelőbb időszakban sokkal nagyobb a nettóm, mint az uborkaszezonban. Emellett a 25 év alattiaknak jár az SzJA mentesség, de ott a táppénz, ami meg csökkenti a hó végi utalást, vannak egyéb igénybe vehető adókedvezmények stb. Az összehasonlíthatóság érdekében mindig bruttóban beszél az, aki kicsit is ért a témához...

Amúgy nem értem, téged ki bántott, vagy mi frusztrál ennyire a pénzügyesekkel kapcsolatban. Ne legyél mérges, te. :))

2024. febr. 11. 21:46
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Műszakis ember meg azt nézi,hogy a bruttóból nem tud kenyeret venni a boltban,meg a kutyát sem érdekli,hogy mennyit adózol.A túlórának meg mi köze van az alapbérhez?Nem bántott senki,csak leírtam,hogy nem sok értelme van ilyen szakmával tervezni a jövőben,ami nyilván hisztit váltott ki egyeseknél és ledobták rám a "lepontozó" atombombát.
2024. febr. 11. 21:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!