Ha megcsinálom a Mérlegképes könyvelőt, akkor nincs értelme megcsinálni az pénzügy számvitel szakot?
11
650 bruttó egy év tapasztalat után. Nem mondtam, hogy nettó, szerintem kicsit vegyél vissza a fröcsögésből...
Nem mondtam bruttót sem, ilyenkor illene normális ember módjára feltenni egy kérdést, vagy kulturáltan reflektálni pontatlanságra. Lehet civilizáltan kommunikálni.
Experienced financial associate a pozíció hivatalos megnevezése. Leginkább cégértékelést végzünk az ügyfeleink számára, de van a vállalaton belül 10-12 hasonló pozi, amiben kb ugyanennyit keresnek, csak más a profil (forensic, external/internal audit, üzleti illetve adótanácsadás stb).
Pénzügyi téren jártas emberek mindig bruttóban gondolkodnak, hiszen a nettó változik. Nekünk például kétszeres szorzóval fizetik a túlórát, tehát egy megterhelőbb időszakban sokkal nagyobb a nettóm, mint az uborkaszezonban. Emellett a 25 év alattiaknak jár az SzJA mentesség, de ott a táppénz, ami meg csökkenti a hó végi utalást, vannak egyéb igénybe vehető adókedvezmények stb. Az összehasonlíthatóság érdekében mindig bruttóban beszél az, aki kicsit is ért a témához...
Amúgy nem értem, téged ki bántott, vagy mi frusztrál ennyire a pénzügyesekkel kapcsolatban. Ne legyél mérges, te. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!