Kirúghatnak valakit azért, mert mondjuk úgy dönt, ő inkább Home Office-ból dolgozna, miközben a cég megszabja, hogy kétszer be kell járni?
Nálunk elég sokan hónapok óta nem jártak be, a munkájukat elvégzik, mikor elérhetőnek kell lenniük, elérhetőek. Hivatalos policy a 3-2, de nekem eddig úgy tűnt senki nem nézte.
Egyébként külföldi cég, én is gyakran hazajárok szó nélkül, van hogy 2 hetet egyben itt dolgozok le, eddig senki nem szólt, mert időre megvolt minden.
Ha szerzodesben levan irva tisztan akkor igen kirughatnak hogy nem tartod be a szerzodesben leirtakat.
Viszont nem kellene masokat kovetni mert meg utheted a bokad vele.
Heti ket alkalmat mindenki kibir. :)
Rendben es est ertem. Csak a munkaltatot nem erdekli. :)
Es mind magan ugy amit a munkaltato nem fog figyelembe venni
Az én munkahelyemen az állásinterjún azt mondták, heti egyszer kell bejárni. Ezt leírva a munkaszerződésben sehol nem láttam. Rá is kérdeztem, ment a mismásolás, hogy hát ez a megegyezés a managementtel. Nekem sem tetszett, mert ha jön egy másik manager, akkor mire hivatkozok?
A mostani főnököm is 100 km-ről járna be dolgozni, naná, hogy nem erőltetni. Viszont ha ő elmegy, és kapunk egy helyit, simán előfordulhat, hogy berángat mindenkit, a férjem járt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!