Marcus Rashford 26 évesen keres heti szinten nettó 192.000 eurót Ez normális ?
Eddig is tudtam , hogy ez a világ a feje tetejére állt már jó hosszú ideje , de valamiért ez a hír lesokkolt .
Én 24 éves vagyok kint élek Németországban rengeteget szépen mondva “szívtam” hogy eljussak a jelenlegi munka helyemig és megtudjak keresni havi szinten 2800 eurót . Erre a világon több millió másik olyan ember van aki heti szinten keres annyit amit én nagyon jó esetben 10 év alatt összesen keresnék . Nem azt mondom , hogy egy profi sportoló keressen annyit mint egy egyszerű eladó vagy buszsofőr de ez brutális túlzás . És még keressük azt , hogy hol van a világban a baj …
Félre értés ne essék nem tőle sajnálok vagy mástól semmit sem , de erre nincsenek szavak sem .
"Én 24 éves vagyok kint élek Németországban rengeteget szépen mondva “szívtam” hogy eljussak a jelenlegi munka helyemig és megtudjak keresni havi szinten 2800 eurót"
Ennek semmi köze ahhoz, hogy mekkora értéket teremtesz. Rashford teremt akkora értéket a csapatnak, hogy heti 192 000 eurót fizessenek neki (különben nem fizetnének annyit), te mindössze annyi értéket teremtesz, hogy havi szinten 2800 eurót adnak neked. Ha nem tetszik akkor lehet váltani... ha pedig máshol sem adnak többet akkor ennyi a piaci értéked.
Nagyon helyes, hogy így működik a világ, abból lenne gond, ha tehetségtől, tudástól, teremtett értéktől függetlenül mindenki ugyanannyit keresne.
Ezek nem piaci dolgok :D
Az emberek jó léte nem sorolható piaci dolgok közé
Inkább csak egyszerűen emberi primitivseg
Az egyetlen butaság az volt hogy ki írtam erre az oldalra egy kérdést .
Leginkább már csak unatkozó emberek tárgytalan okoskodásával lehet találkozni .
Az utolsó hozzá szóló leszűrte a kérdésből , hogy én követem az illetőt . Nem gondoltad, hogy egyszerűen csak egy felugró sport videóban láttam ? De ha ez követésnek számít akkor rendben ..
A 6-os hozza szólónak meg inkább már nem is válaszolok nehogy a butaság ragályos legyen .
További kellemes estet mindenkinek , a legnagyobb örömmel hagyom el ezt az oldalt személyes nyugalmam megőrzése érdekében . A további hozzá szólásokat szerencsére nem kell látnom .
"Egy átlagos focistáról van szó ha róla beszélünk , nem tud nyújtani semmi pluszt a csapata nem jatszik sem jobban sem rosszabban nélküle ."
Ezt írtad. Ezt nem tudnád, ha nem néznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!