Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik műszakbeosztás a...

Melyik műszakbeosztás a legjobb és miért?

Figyelt kérdés
Én személy szerint már minden variációt kipróbáltam, és talán a folyamatos műszakra tenném le a voksomat. A folyamatos műszak a 12 órás munka, aminek több formája létezik.
febr. 2. 20:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Heti 1 nap max az is home office!
febr. 8. 09:41
 12/18 anonim ***** válasza:
38%

Hát ez hatalmas! Megválaszolok egy kérdést. Releváns választ adok. Le is vezetem, hogy nekem miért az a legjobb. Erre úgy lehúztok pontozásilag, mint Mari néni az angolwécét :(

(Én írtam a 24/48-at és le is vezettem. De nem hasznos, nem hasznos, nem hasznos!!!!!)

febr. 8. 10:03
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Èn nő vagyok, két gyerekkel, és a 8-12-ig tartó melót gondolom jónak. Van elég dolgom meló nélkül is. Háztartás, gyerekek. És ezen felül azt preferálom hogy mindenki akkor dolgozzon amikor neki jó, csak meglegyen a munka.

Az éjszakai melót meg úgy ahogy van betiltanám. És nem az éjszakai ügyeletekre gondolok ahol éjjel egytőt ötig alszanak, hanem a gyárakra pl f...nak kell autót összeszerelni éjjel. Mitől nem várhat az reggelig?

febr. 8. 22:25
 14/18 anonim ***** válasza:
14%

Azért nem várhat reggelig, mert órákig tart leállítani a szalagot és újraindítani is, nem erre vannak kitalálva Ilyen gyárakban meg milliókban mérhető az óránkénti állásidő.

Ettől függetlenül rendkívül káros a váltott műszak és az éjszakai munkavégzés, tudom mert én is így dolgozom. Sajnos modern világunkban vannak olyan munkakörök amik megkövetelik ezt.

febr. 8. 22:31
 15/18 anonim ***** válasza:
22%
Aki betiltaná az éjszakai munkavégzést, vagy lenézi az éjjel dolgozó embereket, annak jelezném, hogy ha mindenki ilyen szűklátókörű proli lenne, hogy csak kamu homeoffice "melókra" lenne hajlandó, nagy bajok lennének. Baleseti sebészek, mentősök, ápolók, tűzoltók, rendőrök, ja, ésa lenézett gyári melós nélkül sem lenne olyan marha jólét, ugyanis a bullshit melók nem termelik meg. Úgyhogy kicsit vissza kellene venni a lendületből.
febr. 9. 05:27
 16/18 anonim ***** válasza:
34%

15# nem néztem le senkit. Az ápolók alszanak egytől ötig. Tűzoltók ügyeletesek ugyanez.

Nem gondolnám hogy proli lennék azzal, hogy az embert tartom elsőnek, az emberek egészségét, és nem birkamód bebeszélni magamnak hogy márpedig a gépek nem állhatnak le éjjel. De! Leállhatnak! Akkor aludni kell, pihenni, töltődni és nem megdögleni idő előtt mert éjjeli műszak van. Németországban már nincs éjjeli összeszerelés mert senki nem hajlandó elvégezni az éjjeli munkát. Nagyon helyes! Jól teszik!

febr. 9. 08:30
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Te sem vagy mérnök, de még egyetemet sem láttál közelről, töki.

febr. 9. 14:30
 18/18 anonim ***** válasza:
46%

17# akkor menj csak éjjelesbe.

Hajrá.

febr. 10. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!