Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik műszakbeosztás a...

Melyik műszakbeosztás a legjobb és miért?

Figyelt kérdés
Én személy szerint már minden variációt kipróbáltam, és talán a folyamatos műszakra tenném le a voksomat. A folyamatos műszak a 12 órás munka, aminek több formája létezik.
febr. 2. 20:33
A kérdező szavazást indított:
1 műszak
2 műszak
3 műszak
Folyamatos műszak
24 órás munka
24 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
9-5. Az osszes tobbi emberkinzas.
febr. 2. 20:41
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Az ahol nincs olyan, hogy "műszak".
febr. 2. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:
69%

Gratulálok, hogy neked a leg@szarabb műszakbeosztás tetszik.

Folyamatos műszak = kb. 5 naponta váltakozik, hogy melyik napszakban kell dolgoznod, ráadásul minden második hétvégédet bent töltöd a munkahelyeden.

Egy előnye van mondjuk: havonta csak 14-15 napon kell bemenned dolgozni, a többi már túlóra, ha van.

febr. 2. 20:57
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a 4 órás munkahetet preferálom, emellett jut idő mindenre, ami fontosabb.
febr. 2. 21:33
 5/18 anonim ***** válasza:
29%
Legnyugisabb az amikor be vagy jelentve 8 órára de teljes home officeból dolgozol ÉS mellette rugalmas a munkaidőd. Hálózati mérnökként én kb fél éve rendszerint 10 órakor kelek, 12-től kb 13-ig ebédszünet, 15:00-tól pedig befejezem a munkámat úgy hogy közben még híreket olvasgatok, fórumozok, csetelek munkaidőben, bejelentve pedig a klasszikus 8 óra / napra vagyok ennek megfelelően a fizum is annyi (br 1,2M)
febr. 3. 00:22
 6/18 anonim ***** válasza:
40%
7-15
febr. 3. 12:19
 7/18 anonim ***** válasza:
22%

Nekem már eleve a műszakbeosztás nem tetszik, hiszen ez azt jelenti, hogy mások osztják be az életedet.

Én a rugalmas munkavégzésre szavazok, bár olyan opciód nem volt.

Akkor talán 7:30-16-ig és hétfőtől péntekig lenne emberséges.

febr. 3. 17:17
 8/18 anonim ***** válasza:
10-15-ig egy műszakban 8 órás fizuért lenne igazán emberbaráti.
febr. 3. 17:19
 9/18 anonim ***** válasza:
76%

"Melyik műszakbeosztás a legjobb és miért?"

Bármilyen beosztás rabszolga meló.

febr. 7. 17:44
 10/18 anonim ***** válasza:
30%

24/48 Ha nincs semmi, éjjel lehet aludni, 3 naponta kell csak dolgozni menni. Egy "munkanap" (szolgálat) felér 3db 8órás műszakkal, de egy benzinköltség. 3 napból 2-n meg azt csinálsz amit akarsz. Másodállás vagy csak elvagy. Ráadásul, hogy havonta kb a 168 munkaóra legyen, vannak ksz-ek, azaz szabadon hagyott szolgálatok. Így a havi "munkanap" nem sok.

Üdv: egy tűzoltó

febr. 7. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!