710 ezer bruttó Medior fejlesztőként elmegy?
Hanem mire? Konkretan ezt kerdezed.
"El lehet ezzel éldegelni? Tudom-tudom, ez mind individuális, de mondjuk azért az évi külföldi nyaralás meg telelés + pár szórakozás belefér ebbe az összegbe?"
Nem tudod mennyibe kerul egy nyaralas, vagy mennyit koltesz elelmiszerre egy honapban, vagy mire vagy kivancsi?
Ez inkább kezdő bér.
Nekem nem lenne elég mert lakáshitelt fizetek de ha van egy tehermentes lakásod akkor futja belőle hobbira, nyaralásra és egyebekre.
Budapesti árakat tudom csak, de itt 750-850 ezer körültől indulnak a Junior pozik. Mediornál simán bruttó 1.1+millát lehet hazavinni. Az adókedvezményt ebbe ne keverd bele az nem a cég dolga.
21 évesen medior nekem picit kevésnek tűnik, nekem kb ideileg 2-3 év teljes állásban lévő fejlesztő a Medior szint kezdete. Persze lehet valaki baromi jó előbb is de az általános az ez. De egyetem mellett nehezen tudom elképzelni hogy 18 éves korodtól teljes állásban programoztál.
Ha van 2 év tapasztalatod, felkészülsz interjúkra és jó önéletrajzod van akkor az álláskeresés nem annyira vészes azért még most sem.
Ha pedig nettó 640 ezer forintból nem tudsz megélni akkor ott elég nagy bajok vannak, az emberek többsége ennek a feléből él meg.
Medior fejlesztő bér br 710k? Hol dolgozol valami falusi önkormányzatnál vagy általános iskolában?
Frissdiplomás pályakezdőként br 870k-t kezdtem tavaly júniusban, idén emelték 960k-ra úgy hogy 1 éves munkaviszonyom sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!