Frissen végzett bootcampesként milyennek számít a havi bruttó 850k fizetés React fejlesztőként?
Figyelt kérdés
Első munkahely, előző tapasztalatok nélkül.2022. jún. 25. 21:35
2/11 anonim válasza:
Elvegeztel gyorsan egy bootcampet az elozo kerdesed ota? :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
3/11 anonim válasza:
Első vagyok, hát az nem semmi, akkor ez csak kamu. 500 bruttónál nem is kap többet, csak ha bootcamp előtt már tanult és kimagaslóan jó és az alapjai is kifogástalanok. Akkor esetleg 550-600 bruttó, talán.
4/11 anonim válasza:
Gyerünk programdoktorok / egyetemi docensek, ne hagyjátok magatokat! Hol vagytok ilyenkor? Xd
6/11 anonim válasza:
Bootkampes búrkóló a kétceresét megkeresi...
7/11 anonim válasza:
Kérdezz rá egyesével az összes szakmára.
9/11 anonim válasza:
Én ismertem hidtervező épìtőmérnököt és magasépìtèsben dolgozó épìtésvezető épìtőmérnököt akik jócskán szenior szinten voltak a szakmájukban de ilyen bootcampen átképezték magukat programozónak, a jobb lehetőségek és a modernebb iparág miatt. Szóval nem rosszak ezek a tanfolyamok. Igaz, nekik egy mérnöki diploma ott volt alapnak.
10/11 anonim válasza:
Egyertelmuen kamu :) amugy ha nem akkor semmi gondot nem fog okozni h a munkaszerzodesed ezen reszet lefotozd es elkuld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!