Mennyi a rabszolga béretek? Mivel foglalkoztok és hol?
Figyelt kérdés
Érdekelne ha tudsz félretenni és a kiadásod
Kort és nemet is írjatok kérlek
2024. jan. 29. 19:54
31/44 anonim válasza:
Az lehet, hogy valaki elvégez egy egyetemet, de ha nem képes emberi módon kommunikálni a másikkal, akkor nem fog nettó 1 millát kapni, hanem kiteszik próbaidő alatt. Ennek tudatában nem hinném, hogy az itteni kommentelők ilyen fizetéseket kapnának. Persze névtelenül bárki bármit mondhat.
32/44 A kérdező kommentje:
Szüleitek mivel foglalkoznak?
2024. jan. 30. 17:12
33/44 anonim válasza:
Anyám nyugdíjas apám halott én meg 40 elmúltam! Hát te csicska?
34/44 anonim válasza:
Termeszetesen ok is IT szakemberek.
35/44 anonim válasza:
"Szüleitek mivel foglalkoznak?"
Apám Tech-Lead full stack developer 100% remote amerikai cégnél, anyám pedig senior kiberbiztonsági architekt egy bankban.
36/44 anonim válasza:
Én nem tudom miért lettem lepontozva, de én a BGE-n végeztem a pénzügy és számvitel alapot, majd a nemzetközi gazdálkodás mestert is.
37/44 anonim válasza:
35 apád ipari kém régen úgyhívták ezeket csak akkor még volt ÁVH!
38/44 anonim válasza:
#37 nagyon sajnalom a csaladodat. Nagy teher vagy nekik...
39/44 anonim válasza:
Az a te bajod, hogy mit csinálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!