Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elvállalnál-e egy szállodai...

Elvállalnál-e egy szállodai takarítói munkát 220000-ért, + ingyen étkezés ,ha egyszerűen nincs más ?

Figyelt kérdés
December óta nem találok munkát, mindenhonnan visszautasítanak, 200 ért felvettek volna gyárba 1 műszakba, de ezeken kívűl elutasítottak egy e-mailben rendszerint.

jan. 26. 12:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szállodába soba nem mennék. Inkább a gyár. Az előbbiben tényleg meg kell szakadni, néha lehetetlen rendesen megcsinálni a dolgod, mert nincs idő. Akkor meg bszogatnak. A kaja meg szar szokott lenni, nekem a vendégek maradékát melegítették fel. Nem beszélve arról, hogy hétvégén, ünnepnapokon biztosan dolgoznod kell.Ezzel a pénzzel ez nincs megfizetve.
jan. 26. 14:36
 12/17 A kérdező kommentje:

Jelenleg 2 tanfolyamot is végzek, az egyik áprilisban véget ér a másik októberben.

Kisgyerekem van, férjem.

Nem mennék ki külföldre.

Amúgy Németországban dolgoztam idősgondozóként régen.

jan. 26. 15:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Szívesen mentem volna pénztárosnak is valahova de nincs ilyen munka jelenleg.
jan. 26. 15:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Nyilván jobb mint a semmi,vállald el.
jan. 26. 17:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Jobb, mint a semmi. Viszont számolni kell, hogy hétvégén is dolgozni kell.
jan. 26. 17:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Na jó, hát kisgyerekkel, hacsak nem élet-halál kérdése, akkor hanyagold a francba. Hacsak nem jól behatárolt, emberi munkaidő van. Attól félek, hogy nem az lesz.
jan. 27. 02:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
2 évig dolgoztam szobalányként 200 ezerért. Ez egy kis szálloda, nincsenek túl nagy elvárások, de azért teltháznál majd megszakadtam. Hátam, derekam tönkrement. Nagyobb, sokcsillagos hotelekben ennél is hajtósabb a munka és ott nagyon precízen kell dolgozni. Gondold el, napi 15 szobában ( az mondjuk 30 ágy) ágyat húzni, kitakarítani, fürdőt suvickolni, és nem maradhat egy hajszál sem. Nem mindenki bírja, de ha nincs más lehetőség, próbáld meg. Jobb helyeken egyébként már emeltek a béreken, 300 nettó körül (sőt fölött) szoktam látni a hirdetésekben.
jan. 27. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!