3 ezer forintot hogy osztanál be 6 napig?
Jelenleg 3.000 Ft-om van, ma kaptam emailt, hogy késik a fizetésem, várhatóan jövő szerdán jön.
A hűtő teljesen üres itthon, nincs semmi ételem. Hogy lehet a legolcsóbban kihúzni ennyi pénzből jövő hét közepéig?
Zsírt, húst és tejterméket nem tudok enni, mert nagyon rossz lesz tőle a gyomrom.
A növényi tej az egyetlen, amitől nem vagyok rosszul, de azt legalább egy éve nem ittam, mert csillagászati arra ára van.
Egy kiló rizs kb 400 Ft, egy kiló krumpli 600 Ft, 1 kg tészta kb 400 Ft. Ez eddig a kereted fele maximum.
Ha ehhez veszel pár idényzöldséget, amit a rizshez tudsz adni - a zöldségröl függöen más-más íze lesz, a krumpliból paprikáskrumplit csinálhatsz, tésztával meg a maradék paprikáskrumpliból krumplistészta. A tésztára tehetsz pirított zöldségeket, csinálhatsz káposztástésztát is.
"nem a saját kukádban, járd körbe a környéket, elmész egy mekibe és nézed hátha valaki otthagy valami finomságot"
Aztán ha véletlen belefutok egy diákomba és elterjed, hogy a tanáruk kukázik, akkor munkám sem lesz következő hónapban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!