Mint említettem ez vesztartalek nem szeretném befektetni . Azt majd a következő megsporolt pénzből lesz ezt szeretném elrakni hogyha bajba kerülnek az életbe ( hirtelen munka lakás minden elveszne ) akkor is legyen mihez nyúlni . Majd a következő félre rakott összegből meglátjuk hogy csak mellé rakom Vagy befektetem de ezt egyenlőre csak tárolni szeretném
2021. máj. 16. 21:17
4/7 anonim válasza:
2 millió MÁP, 1 millió a számlán
2021. máj. 16. 21:44
5/7 anonim válasza:
Nagyjából 2 millió forint a 6 havi megélhetésünk a jelenlegi életszínvonalunkon, így ez a számláinkon van. Nyilván ha nagy a baj, akkor lejjebb adunk az életszínvonalból és így tovább is kihúzzuk belőle, szóval ennyi ad nekünk biztonságérzetet. Otthon tartunk továbbá 300 e ft készpénzt bármilyen eshetőségre. A maradék egyelőre állampapírban ül, hogy ne inflálódjon el.
Szerintem ez még nem egy akkora összeg, amit érdemes lenne jelentősebben diverzifikálni, viszont otthon tartani sem kifejezetten kifizetődő.
2021. máj. 17. 08:44
6/7 anonim válasza:
De miért nem teszed állampapírba a vésztartalékot? Bármikor visszaváltható, két nap és számlán van a pénz.
2021. máj. 17. 09:11
7/7 anonim válasza:
Ha a kérdés nekem szól, akkor azért, mert eltudok képzelni olyan élethelyzetet, amikor két nap túl sok idő. Ahogy olyat is, hogy egy tollvonással azt mondják, hogy az a két nap két hét lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!