Masodbevetel nektek miből? Olyan ritkán hallani ilyet, kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
Nagyon izgat hogy elkezdjek tanulni vmit, foglalkozni egy új dologgal amiből ha kezdetben csak tízezrek, de később akár nagyobb összeg is jöhet, minden ötletet szívesen olvasnék kinek mi jött be :)2024. jan. 26. 00:06
1/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Túlórázok a munkahelyemen, illetve megtakarításom helyes befektetésével foglalkozom. Sokkal jobb, mint egy második munkahely, mert nagyon nehéz akár egy munkahelyen is valamiben profinak lenni.
4/9 anonim válasza:
Vegyész vagyok, kémiát tanítok munka után.
5/9 anonim válasza:
Másodállásból. Szintén tanítok a főállásom mellett.
6/9 anonim válasza:
A főállásom mellett elkezdtem bedolgozni EUs projektekbe szakértőként, minőségellenőrként.
Elkezdtem tréningeket tartani a szakterületemen
Tréning anyagokat kidolgozni.
Egyetemen tanítani
Nyári egyetemeket szervezni.
Középiskolásokat tanítani.
Oktatási projekteket összerakni.
Innovatív termék ötletre projektet indítani.
Pár évvel később már céget alapítottam ezekre. Ma a befektetéseim tekintem másodbevételnek.
Nem tudom hogy hol lehet ritkán hallani ilyenről, azokban a körökben ahol én mozgok, mindenki sok lábon áll.
9/9 anonim válasza:
Másodállás virágbolt (webáruház). Egy plusz fizetést hoz kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!