Miért van ilyen ritkán Rossmann-ba és Dm-be állás hírdetve? Ennyire ritkán mondanak fel onnan? Vagy mindig csak ismerősöket nyomnak be?
Figyelt kérdés
Adjak be önéletrajzot mindegyik üzletükbe, ami közel van hozzám, hátha behívnak?2022. júl. 18. 21:18
1/7 anonim válasza:
Tudud-e a nyakunkon a nagy válság?
Több helyen zárnak be ezek az üzletek.
2/7 anonim válasza:
Ahova én járok, ott ezer éve ugyanazok dolgoznak.
3/7 anonim válasza:
1998-ban dolgoztam egy Rossmann üzletben. 3 éve egyszer voltam ugyanabban az üzletben, és 2 volt munkatársam még mindig ott dolgozott.
5/7 anonim válasza:
Dél-dunántúli régió hirdetés egy sincs benne
6/7 anonim válasza:
Én naponta látom az állásajánló hírleveleimben.
7/7 A kérdező kommentje:
Egy meghirdetett állás sincs a közelemben (Hajdú-Bihar megye). Egy dm-es állást találtam, de az 20 órás sajnos, plusz Debrecen szélén van, ahova nehéz kijutni (nem debreceni vagyok).
2022. júl. 19. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!