Rossmannban és Drogerie Marktban dolgozók! Akiket 25 órában vesznek fel eladónak, nekik a hajtós időszakban kell általában bemenniük? Vagy hogy van ez? Mindig máskor? Összevissza? Vagy van valami koncepció?? Amennyiben igen, akkor mi?
Figyelt kérdés
Legyetek szívesek, magyarázzátok el. Köszi!2022. máj. 6. 23:23
1/1 palfydanka válasza:
Szia! Én ott diákmunkázom, nekem úgy van, hogy küldenek műszakokat, és azok közül tudok választani, szerintem ez állandó munkaidőben nem lehetőség, hanem nyilván vezető oszt be. Amúgy meg ha nem kasszás vagy, szinte mindegy milyen időszakban dolgozol, max ha áru jön, nyilván többet kell dolgozni. Plusz az, hogy mennyire hajtós az az üzlet elhelyezkedésétől is függ. Például egy bevásárlóközpontban szinte ki se tudok szállni a kasszából, mert mindig arratéved valaki fizetni, de ha egy nyugisabb üzletben vagyok, akkor tudok mellette árut is pakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!