Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez red flagnak minősül?

Ez red flagnak minősül?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem egy új munkahelyen, ahol még próbaidőn vagyok, és a főnök mindig azzal jön, ha ez nem megy, az nem megy akkor elválnak útjaink (még betanítás alatt vagyok).

Én emiatt eléggé gyomorgörccsel jövök be mindig, mert attól félek, hogy mi van, ha valami nem tetszik neki amit éppen csinálok, elküld azonnal?

A másik, hogy van, hogy tök jó fej, van amikor meg hozzá sem lehet szólni. Nagyon megvisel ez az egész, az állkapcsom is szorul és a gyomrom is görcsöl, elkezdtem sokat enni is, híztam is emiatt.

Nem akarok gyenge szarnak tűnni, de ki tud készíteni az ilyen munkahelyi közeg..

2024. jan. 25. 09:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Ha nagyon megvisel, akkor egy idő után bele fogsz betegedni.

Neked kell eldönteni, hogy megéri-e ezért a melóért tönkremenned.

Én tuti otthagynám a gcibe. Xart még találhatsz sokat..

2024. jan. 25. 09:56
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy toxikus köcsög, azonnal menekülj.
2024. jan. 25. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Ez bármi lehet.

Lehet ő a gyökér, de lehet, hogy te vagy, akinek mindenféle fóbiái vannak és képtelen kezelni bármit is, csak kattog és idegeskedik és stb

2024. jan. 25. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Hogy mondhat ilyet?! Nagyon nem szimpatikus. Ha tudsz máshova menni, inkább menj.
2024. jan. 25. 19:02
 15/15 Senior Séf ***** válasza:
Általános jelenség. A dolgozók ilyenkor megbeszélik egymás közt, hogy a főnök nem kapott az este pinát.
2024. jan. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!