Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kb nettó 300e fizetés jónak...

Kb nettó 300e fizetés jónak elfogadható egy pályakezdőnek vidéken?

Figyelt kérdés
Alkalmazás üzemeltetői munkakörben.
jan. 24. 19:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nálunk is a melegvíz a fűtés is programozott de nem àll mindíg rendelkezésre maximálisan! Ha nen vagyunk otthon akk csak 16 fokra van állítva azaz egész nap nem kapcsol be!
jan. 30. 13:00
 22/29 anonim ***** válasza:
5%
Azt is számold bele, ha otthon vagy és pl gázzal fűtessz 5 hónapon keresztül minden nap, mert ugye home office és csak nem akarsz 10 fokba lenni, akkor kifutsz a rezsicsokkentetr keretből és olyan számlát kapsz, hogy csak nézel :)
jan. 30. 18:07
 23/29 anonim ***** válasza:
75%
22# Több éve home officeban dolgozok gáz fűtéssel, sose mentem túl a rezsicsökkentett kereten. Tetőtér, 2 és fél szoba. 20,5 fok van tartva egész nap. Mikor bejártam dolgozni akkor se volt érdemes levenni 18 foknál lentebb, mert áthűlt az egész lakás és mikor hazajöttem és bekapcsoltam a kazánt reggel lett mire elérte a lakás a 20,5 fokot, úgy hogy egész éjjel folyamtosan égette a gázt a kazán. Tehát túl sokat nem lehet így spórolni, és az is azzal jár, hogy lehet a hidgben ücsörögni. Ha meg távhős lakásban lakik az ember és nincs mérve akkor semennyit se lehet a fűtésen azzal spórolni ha bejár dolgozni. Az áramfogyasztás már más kédés, de egy normál számítógép nem fogyaszt olyan eszetlen sokat, hogy az jelentős többletköltséget okozzon, nekem 2-3 ezer ft-al több így az áramszámlám.
jan. 30. 19:57
 24/29 anonim ***** válasza:
7%
Mert kazánnal fűtessz és állíthatod a hőmérsékletet. A lakosság nagyobb részének konvektorok vannak, ott vagy feltekered és meleg lesz vagy leveszed és hideg.
jan. 30. 22:25
 25/29 anonim ***** válasza:
7%
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy hőfokot tudja állítgatni ;)
jan. 30. 22:26
 26/29 anonim ***** válasza:
24# 25# a régi konvektort is lehet szabályozni, hogy hanyas lángon égjen.
jan. 30. 23:07
 27/29 anonim ***** válasza:
14%
az a baj hogy a noknek nem leszel vonzo. amikor a no megker teged netto 300ezerrel hogy fizesd a vacsorat, nyaralast, repjegyet etc akkor mit mondasz? nem boghetsz le elotte mert ott hagy..
febr. 28. 00:04
 28/29 anonim ***** válasza:
83%
Azonnal fogadd el. Ez már havi fix. Aztán, ha gyakorlatot is szerzel és ki is tágul a kép, tudsz mozdulni, - ha akarsz.
febr. 28. 10:19
 29/29 anonim ***** válasza:
91%
fogadd el, aztán 1-2 év és válthatsz.
febr. 28. 12:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!