Kb nettó 300e fizetés jónak elfogadható egy pályakezdőnek vidéken?
Figyelt kérdés
Alkalmazás üzemeltetői munkakörben.jan. 24. 19:40
11/29 anonim válasza:
Szerintem meg egy pályakezdő informatikus örüljön ha kap egyálatalán állást főleg ilyenkor amikor nincs igény juniorokra.
12/29 anonim válasza:
#11: Nem vagyok IT-s, így ez a téma nem érdekel.
13/29 anonim válasza:
Pályakezdőnek elmegy vidéken 1 vagy 2 évig, de utána már gyalázat.
14/29 anonim válasza:
Szar de Bp-n kb ez az átlag és nem csak IT ben...
15/29 anonim válasza:
jo oldala az hogy ezzel kiszurod azokat a noket akik rajtad keresztul akarnak felkapaszkodni. ezzel sajnos eleg keves no marad de meg igy is lehet kicsit valogatni
16/29 A kérdező kommentje:
Annyi pozitívuma meg van a munkanak h szinte teljesen home office es csak heti 1 alkalmat kell bejárni.
jan. 30. 03:37
17/29 anonim válasza:
16: Az nem pozitivum, mert így otthon vagy: fűtened kell, áramhasználat...stb. Tehát 2-3x több lesz a rezsiszámlád, mintha 8-10 órába nem lennél otthon.
18/29 anonim válasza:
Jaja a home officeal gyakorlatilag visszaveszik a kafetériát ha egyáltalán adnak, a privát szférába betolakodásról már nem is beszélve...
19/29 anonim válasza:
#17: én amikor hónapokig full remote-ban voltam itthon, alig nőtt meg a rezsifogyasztásom. Ezek a mai laptopok és monitorok nem vesznek fel sok áramot, víz sem fogy sok azzal a plusz 3-4 wc lehúzással. Fűtéssel pedig lehet takarékoskodni.
20/29 anonim válasza:
19 nem a laoosról van szó hanem arról hogy ha üres a ház minimumra veszed le a fűtést vagy eleve vezérlésre van állítva hogy mondjuk 4 re végzel a melóhelyeden de 3 kor már kezdje felfűteni a lakást mire hazaérsz! Ameddig senki sincs otthon addig minek teljes gőzzel fűteni? Ez havi szinten kilowattokat köbmétereket jelent! Összegezve akár 15 20 ezret is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!