12/25 anonim válasza:
Én azt tudom környezetemből mondani, hogy pl. én és irodista barátnőim huszonévesen bruttó 500-650 ezer között keresünk Budapesten. Felsővezetők keresnek bruttó 2 milliót is simán, a takarítónő meg gondolom bruttó 350 körül. Szóval ja, lehet ez az átlag.
13/25 anonim válasza:
6# Nálunk meg nincs a rokonaágban, aki br. 500e felett kapna.
14/25 anonim válasza:
Gyakorin mindenki milliókat keres nettóba :). Az én fizetésem 560 bruttó ami ebben a körzetben jónak mondható. De például az alattam lévő fizikai dolgozók már csak 400 bruttót visznek haza.
15/25 anonim válasza:
@13
Rosszul választottál rokonokat...
17/25 anonim válasza:
Pont úgy ahogy egy 70pàr főt foglalkoztató cég éves bérköltsége àtlagosan(!) 16 millió ft / fő. Van pár vezető aki megkapja a zsíros jattot, a többi meg az éhbért.
18/25 anonim válasza:
Az 412 300 nettó.
Mivel az átlagnyugdíj 218 323 Ft, tehát ez a 2 adat nincs köszönőviszonyban sem egymással, ezért én kétlem!
Elég megnézni a közmunkás-, közgyűjteményi, közalkalmazotti- és köztisztviselő bértáblát megnézni ahhoz, hogy lássuk, inkább a nyugdíjak szintjén keres az emberek fele.
19/25 anonim válasza:
De várjatok, megvan, hogyan van hamisítva ez az adat!
A nem az országban megkeresett pénzek is bele vannak számolva, hoppá!
Tehát aki Németországban, angliában dolgozik, az is.
Úgy kijöhet, mert elég sokan vannak kint 2-6000 Eurós keresetekkel.
20/25 anonim válasza:
Az én köreim ennél jóval többet keresnek, szóval meglepődnék ha ilyen alacsony lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!