Valóban 500 ezer az átlag fizetés ma Magyarországon?
Ha van kedved, írd le, hogy mennyit keresel, és hogy kijössz-e egy hónapban belőle.
A korod is érdekelne, ha esetleg eddig még nem lett volna elég pofátlan a kérdésem.
Kezdem én: a férjemmel együtt 1.5 m-t hozunk haza egy hónapban. Kijövünk belőle, hisz mindig spórolunk mindenen amúgyis, hitelünk nincs, de mégis azon gondolkozom a boltban nap, mint nap, hogy egyáltalán meg vegyek-e valamit, mert az olcsóbb is baromi drága mindenből.
31 és 35 évesek vagyunk.
Köszi, ha válaszolsz. Nincs hátsó szándékom, csak érdekel, más miből él túl és hogyan. :(
nettó 250k- t kapok
még jó, hogy még szülőkkel élek, mert egy albérlet meg mindenféle alap cucc elvinné felét és még nem is ettem
#5- ös vagyok
Szerintem az ilyen statisztikák marhaságok, véleményem szerint magyarország nyugati része felhúzza a keletit.
Meg már megint ott vagyunk, hogy aki gazdag az roh4dt sok pénzt keres.
"aki gazdag az roh4dt sok pénzt keres."
Ez még a Bibliában is benne van:
"Mert akinek van, annak adatik, és bővelkedik, akinek pedig nincs, attól az is elvétetik, amije van. 29Mert mindenkinek, akinek van, adatik, és bővelkedni fog; attól pedig, akinek nincs, még az is elvétetik, amije van."
Ehhez nem kell Biblia, hogy tudjuk vannak és lesznek gazdag emberek.
Szóval lehet menni elfele ha téríteni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!