Valóban 500 ezer az átlag fizetés ma Magyarországon?
Ha van kedved, írd le, hogy mennyit keresel, és hogy kijössz-e egy hónapban belőle.
A korod is érdekelne, ha esetleg eddig még nem lett volna elég pofátlan a kérdésem.
Kezdem én: a férjemmel együtt 1.5 m-t hozunk haza egy hónapban. Kijövünk belőle, hisz mindig spórolunk mindenen amúgyis, hitelünk nincs, de mégis azon gondolkozom a boltban nap, mint nap, hogy egyáltalán meg vegyek-e valamit, mert az olcsóbb is baromi drága mindenből.
31 és 35 évesek vagyunk.
Köszi, ha válaszolsz. Nincs hátsó szándékom, csak érdekel, más miből él túl és hogyan. :(
Igaz.
De mi magyarok most csak a katasztrófa felé haladunk, ami kiélezi ezt.
Talán éppen ezért tartunk itt hitel nélkül, mert nekünk ez is probléma, és nem tudunk beletörődni abba, és nem tudjuk elfogadni azt, hogy a pénzünk semmit nem ér lassan. Hidd el, mi is megdolgozunk a pénzünkért, de már a gyerekeinknek is azt tanítjuk, hogy beletörődni egy rosszba, egy hanyatlásba sosem lehet.
140K nettó
SCM Gyakornok
2-3 nap hetente. Ebből 1 home office legtöbbször
Ha olyan a hét akkor Home office 1 nap túlóra, ez fizetetlen, azett csinálom, hogy meg tudjam mutatni a tudásomat, hogy jobb bért alkudjak hamarosan. Fél éve vagyok itt
Elégedetlen vagyok, tudom, van akinek ez sok pénz, de projektes felelősséggel, angol értekezletekkel ez kevés
Más vállaltnál tudok olyat akinek 275 bruttó, hasonló munkára , szintén gyakornok, annyi, hogy 2 nappal többet dolgozik, de csak nyáron
Ha szüleim nem támogatják a tanulmányaimat, nem tudok belőle kijönni.
Barátnőmmel lakom ő is egyetemista
65/ hónap az albi(meg olcsobbnak is mondható, pl klíma sincs)
. Tomegkozlekedes 5k/ ho. Ha hazautazok spórolok de 12 K. Vonat.
Számoljuk már ki, ha cipőt akarnék venni szüleim támogatása nélkül, akkor az hogy jönne ki? :D
Sehogy. 35k egy adidas superstar.
Sinsay és ilyesmi helyekről rendelek ruhát mert az olcsóbb de muszáj megjelenni valahogy a munkahelyen. Ez a kemény igazság.
Büszkén kell ezt viselni lesz ez jobb is
Aki olvassa szurkoljon mert 250 ig bealkudok nem is olyan sokára mert a legnagyobb felelőssegkörű gyakornok vagyok itt
Éppen benne vagyunk a rezsicsökkentésbe ami mázli most.juhé
Nem a legfaszább a gazdasági helyzet valljuk be.
22 F
500 ezer nettó még itt Budapesten is nagyon jónak számít. En se értem hogy jöhetett ki ez az átlag, de tuti nem országos átlag.
Regen (kb 10 éve) mindig csodálkoztam hogy lehet ilyen alacsony az átlag. Az elmúlt 1-2 évben meg gyanúsan magas. Szerintem manipulált hogy jobbnak tűnjön. Ugyanis nem ez a valós átlag az tuti.
Úgy hogy kamu.
Fidesz kirúgta a ksh statisztikusát aki 30 éve dolgozik ott, így megy ez idehaza. Kb sztálin volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!