Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Manapság Magyarországon nettó...

Manapság Magyarországon nettó 400 ezer Ft soknak számít?

Figyelt kérdés
jan. 22. 22:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

#17 Az F stimmel, de nem Astra, hanem Corsa. Kicsi autó, de legalább fiatal.

Ja, és a méretemre még sosem volt panasz, sem a feleségem, sem a korábbi nőim által.

jan. 23. 13:58
 22/33 A kérdező kommentje:

25 év alatti vagyok és mivel még egyenlőre 19 évesen mama hotelben vagyok ezért rezsit sem kell fizetnem.Tehát ez a 400 ezer minden hónapban zsebpénz is egyben

(Nem dicsekveskent mondtam)

jan. 23. 23:14
 23/33 anonim ***** válasza:
#22 Azért beszállsz otthon a kajapénzbe legalább?
jan. 24. 07:58
 24/33 anonim ***** válasza:

Én se kérek a gyerekemtől kajapenzt,azt viszont megkovetelem,legyenek, pénzügyileg is,céljai. Ha egy szülő egyáltalán nincs.

Azt tudom javasolni,kérdező,legyenek pénzügyi céljaid is,meg egyéb célok is. Zsebpenznek sok valóban,elszorni rengeteg,és hamar elreppen pár év... Te tudod lesz e lakásod,orokolsz vagy vesznek neked,vagy magadnak kell kikaparni a gesztenyét. Ha csak élsz bele a világba (amivel nem azt mondom,ne szórakozz, sőt,mikor máskor ha nem ilyenkor) nagyon hamar leszel 25,majd 30,és még mindig mamahotel,célok nélkül.

jan. 24. 08:37
 25/33 anonim ***** válasza:

24 vagyok,lemaradt:

Ha egy szülő egyaltalan nincs rászorulva,szerintem suttyosag kajapenzt kérni,normális kereteken belül (tökfőzelék lesz porkolttel,de ha nem jó,vehetsz magadnak mást. Nálunk a fiam is sokszor főz,vagy elmegy ő bevásárolni,van amikor fizeti is .nem fillerezzuk ki,de szerencsére nem vagyok rászorulva,hogy rezsit kérjek tőle. De ez off,és mindenki úgy csinálja,ahogy jónak gondolja)

jan. 24. 08:39
 26/33 anonim ***** válasza:
Én 32 éves koromig anyámmal éltem, de én éreztem volna vércikinek, ha nem szállok be a költségekbe. Nem volt fixen meghatározva, de ha szóltak, hogy kellene hozni egy kenyeret vagy ki kellene fizetni a villanyszámlát, megtettem.
jan. 24. 09:00
 27/33 anonim ***** válasza:

26. Itt a kulcs... Nem volt fixen neghatarozva. 24-es voltam.

(Zárójel,32,30,de még 25 évesen is kicsit más a helyzet mint 19. De a szülőnek is vastagon szerepe van benne,az esetek döntő többségében,hol fog az a "gyerek" tartani 32 évesen. És nem csak az anyagiakon értem,hanem a mintakon,amit lát,az eletfelfogason amit atadsz,mindent amit tőled lát,ahogy te teszed a dolgokat,ahogyan teszed őket.)

jan. 24. 10:26
 28/33 anonim ***** válasza:
53%
Tegyem hozzá, hogy 32 évesen viszont a párommal költöztünk saját lakásba, mert addigra összegyűlt az önerő és kevés hitellel tudtam venni lakást.
jan. 24. 11:02
 29/33 anonim ***** válasza:
Ez is nagyon ügyes, viszont most már tehetnek hozzá akármennyi önerőt, lassan olyan ingatlan árak vannak,és olyan hitelkamatok,hogy a szoba konyha is elérhetetlen sokaknak. A körülmények is nagyon számítanak. Ezzel nem azt akarom elmondani,hogy ne küzdjön,mert ilyenkor kell még jobban. 19 évesen még több év külföld is belefér,és sosem árt egy kis világlátás sem ,hogy ne szeduljon el az ember a saját kis flauja,városa határánál.
jan. 24. 11:47
 30/33 anonim ***** válasza:
Az, hogy manapság már nem lehet az önerőt sem összeszedni csakis Orbánnak és az ostoba tenyészpénzeknek köszönhető.
jan. 24. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!