Mennyi havi jövedelemtől számít manapság Magyarországon valaki sikerembernek?
Figyelt kérdés
2019. aug. 28. 18:28
1/8 anonim válasza:
Aki pénzben méri a sikert, az valójában nem sikeres. Csak jól van fizetve.
3/8 anonim válasza:
20-30 millió alatt maximum sikeresnek számítasz. A sikeremberek ennél jóval többet összeszednek.
4/8 anonim válasza:
Nem dolgozom soha túl magam, van magánéletem, sok utazom, szeret a családom és a párom és relatíve jól keresek, de még nem érte el a hét számjegyet a bruttóm se. Szerintem sikeres vagyok, pedig sosem lesz hegyvidéki villám.
5/8 anonim válasza:
Havi 30millió ft milyen válalkozással lehet keresni?
7/8 anonim válasza:
5. válaszadó: többnyire olyasmivel, amivel Vizoviczki, vagy Tribuszerné foglalkozott.
Hogy előbb-utóbb minden seggbe belerúgnak, az már más téma. De bejött nekik ideig-óráig.
8/8 anonim válasza:
Ez nem pénzkérdés, inkább azon dől el szerintem, hogy ő maga szabadnak érzi-e magát, miközben komoly bevételei vannak, illetve azt csinálhatja-e, amit szeret - beleértve ebbe az esetleges munkát és életvitelt.
Ez azért nyilván jelent egy jövedelmi szintet, de nagyon nem mindegy, hogy egy húszmilliós bevételből mennyi megy el havonta, illetve mi ennek az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!