Nem tudom, én személy szerint nem igazán érzem úgy, hogy a pokolban lennék. 2024 első félévben átlag havi 900-at fizet ki nekem a munkáltatóm úgy, hogy 2 évvel ezelőtt szereztem egy sima BSc diplomát, tehát kis túlzással még junior vagyok.
És ez még nem a legjobban fizető terület (autóipari beágy fejlesztés).
Ez lenne a pokol?
Azt akartam írni, amit a 8-as is.
Ha valami hiányszakma, akkor elkezdik azt tanulni az emberek, aztán már nem lesz hiányszakma, és nem lehet vele annyira jól keresni.
Bírom, amikor itt a Gyakorin valaki panaszkodik, hogy nem talál állást, akkor valami It-s (állítólag) benyögi, hogy miért nem tanultál programozónak. Én mindig leírtam nekik, hogyha mindenki programozónak tanul, akkor majd neki sem lesz állása. Akkor most kezdődik?
Egyébként nem hiszem, hogy pokol ez, csak az irreálisan magas programozói bérek szépen visszaállnak oda, ahol a többi mérnök is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!