Isten hány ellenséget teremtett magának?
Isten nem teremtett ellenséget.
A teremtmények váltak ellenséggé.
Luci hányszor provokálja a tisztességes keresztényeket?
Miért?
Isten teremtett és szabad akaratot adott a teremtményeinek. Szabadon eldönthetik, hogy elfogadják-e mindazt, amit Isten nyújt vagy sem. Szabadon ellene is mehetnek Isten akaratának, természetesen hasztalanul.
Van, akiket dühítenek ezek a játékszabályok. Vannak, akik szívesen lennének főnökök, istenek.
Olyan ember létezik, aki saját magát Isten ellenségének tartja. Isten pedig nem ellensége senkinek sem. Istennek nincs ellensége. Nincs, aki felvehetné vele a versenyt. Vicces különben a helyzet.
Szerintem Isten jópofa poénnak tartja a magukat sátánistának nevező figurákat. szerintem jókat derül rajtuk, sőt jobban szereti őket, mint az ateistákat. Isten mindenkin jókat derül, akik megkísérelnek ellenségesen közeledni felé. Szerintem Isten téged is kedvel Lucifer! Szíve csücske vagy.
Semennyit!
Isten bármelyik szabad akarattal megáldott teremtménye válhat Isten ellenségévé, de ellenséget nem teremtett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!