Felétek mennyit keresnek a segédmunkások? Hol?
Borsod, 1000 párszáz fős falu. Itt már egy 8 általánossal is napi 17 ezret kapnak. Minden nap munka még hétvégén is lehet menni.
Ez szerintem elég komoly összeg, ahhoz képest, hogy ha nem építőipari dolgozó vagy, akkor kb 200-250 ezernél nem tudsz többet kapni, max ha jó diplomád van. De a 3-5 éves tapasztalattal rendelkező diplomás ismerőseim megállnak 400 ezernél.
#10 Kinek szántad?
#9 Értem ezt. De mégis biztosabb munkájuk van, mint a legtöbb irodistának ebben a helyzetben. És tényleg nem igényel szinte semmi szaktudást. Ehhez képest többet keresnek,mint sok diplomá 8 általánossal. Arról nem is beszélve, hogy két ismerősöm február végén megy ausztriába havi 1,2 millióért+szállás+napi 1 kaja. Diplomásként meg kb ki sem tudsz menni, vagy valami szar fizuért. Pár napja láttam, hogy medior mérnököt keresnek bruttó 48 ezer euróért 😂. Egy segédmunkás többért megy ki.
Kérdező hagyd. Ez csak egy agyoniskolázott okoska, aki nem bírja elfogadni, hogy a koszos, fizikai melós többet keres, mint a diplomás pancserek. Ben akarja elfogadni, hogy jó tanuló volt és a lenézett 2-3-as tanulók jobban élnek, mint ő.
Már megse tudom számolni hogy hány ilyennel volt dolgom. Ahogy adom az árajánlatot mindegyik elkezd sírni, hogy milyen sok. Vicces szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!