Vonaton jegyvizsgáló fizetés?
Nem hinném, hogy erre gondolt. :) Persze biztos van ilyen is, de nekem ez nem út.
Engem meggyőzött ez a lány, de kíváncsi lennék másra is, aki ebben dolgozik, hogy mennyit visz haza.
Csak tengek munkahelyről-munkahelyre, ami biztos, az nem jó, ami jó, az nem biztos. Ha a kallerkodással jól lehet keresni, vállalnám, de minimálbérért semmiképp mert sok vele a macera (képzések, éjszaka, hosszúzás, cigók stb.)
Ez friss infó, viszont 2023-as bér. Erre jön majd az idei béremelés.
A tanfolyam után bruttó 420.940 Ft a fizetés.
Alapbér: Bruttó 323.800 Ft
Műszakpótlék: +30 %
Így jön ki a bruttó 420.940 Ft.
Erre jön még a jegyeladási jutalék, túlóra díjazása.
Nettó 300 ezer Ft körül van a fizetés, és majd erre jön az idei emelés.
Kinek mi éri meg, nekem pl. sokkal jobban hangzik ez, minthogy minimálbérért hajtsak egy olyan helyen, amit amúgy sem szeretek, és bármelyik pillanatban kirakhatnak.
Ez is egy sz.r munkahely, mert még mindig a Mávról beszélünk, de ha a közepes szintet megüti, nekem már az megfelel.
Rétinigg@r horda, ezt felírom magamnak, annyira jó.
Rézbőrűnek, barnamedvének, komancsnak, orbáncsaládnak már neveztem őket, de ez teljesen új kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!