Mindenki azt mondja, hogy milyen rossz a fizetés az országban, közben BMW-vel, meg Mercivel járnak az emberek, hogyan?
A kérdésem az a fizetésekre irányul.
Én 23 éves vagyok, jelenleg 265 ezret keresek.
Mindenki panaszkodik nekem, hogy milyen elszegényedés van az országban, és nem lehet megélni… e-közben BMW-vel, Mercivel járkálnak, hogyan?
És meglepődnek, mikor nekem egy 1000 forint sok egy szelet pizzáért.
Hallom, hogy nem tud megélni, de még semelyiküknek nem volt olyan helyzet, hogy a hónap utolsó hetében 0 forintja volt, ez hogy lehet
1 - Céges lizing 5 évre, havi 100 ezer a flotta (kb), mire odajut hogy meg kell venni, csődvédelmet kér a cég.
2 - Ha alkalmazott vagy autós cégnél, kb havi 30-40 ezerért már e-bmwt e-golfot bérelhetsz.
3 - bármilyen új szalonautó 10-20% önerővel kihozható a kereskedésből, bárkinek.
A drágának látszó kocsi a már em nagy szám.
Kivéve ha egy Ferrari vagy Mclaren vagy Bentley (ezek hivatalosan is luxusautók), na arra nem sok opció van ami átlagembernek is elérhető,
De még a Porschékra, Brabusokra, AMG mercikre is vannak trükkök, és önerős lízingek.
Az nem újdonság, hogy van egy durván 150 ezer főnyi vállalkozói/vállalati közép/felsővezetői réteg aki ilyen autókkal jár.
Ha ezt kivetíted, azzal mellélősz eléggé.
A megfigyelés jó, tényleg sok a bmw-s, merci-s, azonban ezek kb. 20éves kocsik, agyon vannak tákolva, meg csak a rozsda tartja össze őket. Egymilliónál nem nagyon érnek többet max. másfél.
Akinek igen drága autója van, most ugye az elektromos az új bolondéria, ott meg rajta van a sok hitel.
Ingatlannál ugyanez, van egy látszatfenntartás, de ott a sok hitel, szóval a magja az egésznek rohadt.
Egy alma is lehet kívülről szép piros, miközben a belseje rohadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!