Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mindenki azt mondja, hogy...

Mindenki azt mondja, hogy milyen rossz a fizetés az országban, közben BMW-vel, meg Mercivel járnak az emberek, hogyan?

Figyelt kérdés

A kérdésem az a fizetésekre irányul.

Én 23 éves vagyok, jelenleg 265 ezret keresek.

Mindenki panaszkodik nekem, hogy milyen elszegényedés van az országban, és nem lehet megélni… e-közben BMW-vel, Mercivel járkálnak, hogyan?

És meglepődnek, mikor nekem egy 1000 forint sok egy szelet pizzáért.

Hallom, hogy nem tud megélni, de még semelyiküknek nem volt olyan helyzet, hogy a hónap utolsó hetében 0 forintja volt, ez hogy lehet

2024. jan. 11. 17:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Ha kimesz az utcara es vegig nezel mondjuk 100 autot, akkor ebbol hany BMW es Merci? Illetve merre laksz?
2024. jan. 11. 17:23
 2/18 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon durván általánosítasz és próbálsz elhitetni velünk egy hamis állítást. Az autók nagy része nem BMV és Mercedes. Az autók átlagéletkoráról meg nem is beszéltél.

Sajnos az emberek nagy része tényleg minimálbér körül keres. Viszont vannak gazdagok is csak nem olyan arányban ahogyan te próbálod szemléltetni.

2024. jan. 11. 17:26
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
20 éves 500 ezer kilométert futott bmw. Ha utánam dobnák sem kellene.
2024. jan. 11. 17:31
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
Itt egyedül a szomszédoknak van egy 20 éves BMW-je, amúgy senkinek.
2024. jan. 11. 17:44
 5/18 anonim ***** válasza:
60%

Albániában még szarabbak a fizetések, és ott van a világon a legnagyobb Mercedes sűrűség négyzetkilométerre lebontva. Mi ilyen szempontból tipikus balkáni ország vagyunk, mint ők is.

Sokan fenntartani sem tudják normálisan a Mercedesüket, BMW-jüket, 3-4-5 ezrekért tankolnak bele még most is, amikor már tényleg szinte csak haza tud menni annyiból a kútról. De ha azt mondanád neki, hogy vegyél egy Suzukit, ami feleannyit fogyaszt, meg sokkal megbízhatóbb, olcsóbban fenntartható, és akkor néha még azt is megengedhetnéd magadnak, hogy a Balatonra is legurulj vele, kiröhögne hangosan, hogy te hülye vagy, neki sose kéne olyan szar.

Persze, mert mivel csóró, kell valami, amivel megnyugtathatja magát, hogy ő mégiscsak valaki, hiszen prémium autója van. Igaz, lószart se ér az autója, de prémium.

2024. jan. 11. 17:45
 6/18 anonim ***** válasza:
45%

Pénzből. Csak neked mondják ,hogy nincs, hogy ne turkálj a pénztárcájukban.

Én is azt mondom, hogy a ház meg a kocsi 20+ éves hitel van. nincs kedvem magyarázni, hogy hogyan szedtem össze rá a pénzt.

2024. jan. 11. 17:48
 7/18 anonim ***** válasza:
66%

Szeletpizzát én sem vennék 1000-ért, hisz a kedvenc pizzaszeletezőmnél 495.

S igazad ven, Mercivel járok, de csak azért, mert --- veled ellentétben --- én már évtizedekkel ezelőtt levetkőztem a szegénységtudatom.

Szóval, majd ha már nem az irigység szól belőled, akkor gondolkozz el, hogy te miért nem vagy vállalkozó, miért nem építesz egy jó network marketing üzletet, vagy épp miért nem tőzsdézel...

Merthogy, akik drága autóval járnak, azok többsége ezek valamelyikét csinálja, esetleg többet is egyszerre.

S van még egy szűk réteg, aki nem ebből a körből kerül ki, hanem örökölte a vagyonát, esetleg politikus, vagy jól menő jogász, esetleg egyéb, állami pozícióban levő személy. Bíró, pap, gázszerelő, ilyesmi.

2024. jan. 11. 17:49
 8/18 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk az alapján semmit se lehet megállapítani hogy x mercedest meg y bmw t láttál. Egyrészt vannak akik jól keresnek az országban, tehát lesz olyan aki prémium autót fog vezetni, másrészt pedig ott vannak a lízingelt céges autók is.
2024. jan. 11. 18:01
 9/18 anonim ***** válasza:
59%

Hazudnak.

Jól keresek de elő szoktam adni, hogy jajj de keveset és alig marad hó végére.

Ezzel nem utálnak a fizum miatt.

Gondolhatod milyen reakciókat kapnék ha kiderülne a havi 1,8 milliós nettóm.

2024. jan. 11. 18:24
 10/18 anonim ***** válasza:
80%
pár éve pont a mercedes nyilatkozta le, hogy a szalonból kihozott autóik 80%a céges lízingre jön ki. a többi hitelre. Pár % az,a ki bemegy egy táska pénzzel és 1:1-ben ott helyben kifizeti a vételárat.
2024. jan. 11. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!