Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik kimennek fiatalok külföld...

Akik kimennek fiatalok külföldre azok miért mennek ki? És mennyivel jobb nekik?

Figyelt kérdés
Oké megtudják venni bőven a havi élelmiszert még minimálbérből is... Újabb autót részletre pár évre ki tudják hozni.. és ezenkívül??? Ha valaki gyűjteni megy ki az nagyon nehéz. És most maradjunk a minimálbérnél 1500-2000 euró szegmensben

jan. 9. 23:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
Mese habbal, hogy 3x magasabb eletszínvonalon el kint mint idehaza, mindezt minimálbérből.
jan. 10. 07:24
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

1500-2000 Euróért nyilván nem éri meg kimenni. Én itthonról ennek a dupláját keresem és még így sem vagyok túlfizetve.

Mondjuk ha kiköltözve kapnék 8000-9000 Eurót, akkor erősen elgondolkodnék, hogy kiadom itthon a kéglit és megyünk Németországba, mert azért élhetőbb, mint ez az ország.

jan. 10. 08:17
 13/23 anonim ***** válasza:
36%

A legtöbb ember nyílván pont azért megy ki, mert gyengék a képességeik ahhoz, hogy itthon boldoguljanak.

Ekkor jön az, hogy küffődi bérért, de nyomorogva összespórolják egy itthoni lakásra, autóra, felfújhatós medencére valót. A probléma csak az, hogy közben nincs semmi életük, mert egy munkásszállón nyomorognak és nyílván szórakozni sem járnak, mert az plusz kiadás. Aztán majd pusztul le a lakás is, kocsi is, miután hazajöttek, mert ugyanúgy nem tudnak rá költeni, mint korábban. És akkor van ugye az a réteg, aki kint is ragad... Idegenként egy idegen országban. Ez talán még az előzőnél is szomorúbb végkifejlet.

jan. 10. 08:52
 14/23 anonim ***** válasza:
44%
10K euro környékén éri meg kimenni, csak azt ugye nem sok embernek adják meg....
jan. 10. 09:53
 15/23 anonim ***** válasza:
66%

1500 eurótól még itthon is többet keresek...

Ennyiért biztos nem mennék ki.

jan. 10. 10:27
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

…mert trendi és jó kint a buli…

Az itthonmaradtak előtt pedig lehet hencegni, hogy odakint kolbászból van a kerítés.

jan. 10. 11:18
 17/23 A kérdező kommentje:
Miket irtok??? Esküszöm sírok.. 8-10 ezer eurós fizetések 😂😂😂😂😂 a németek 3500-max 4000-eurót keresnek szakmával!!!
jan. 10. 23:29
 18/23 anonim ***** válasza:
51%
Hat jah ha csicskának mégy akkor jah, de amúgy IT-ben németbe 10k környéke a jobb kategória...
jan. 11. 00:11
 19/23 anonim ***** válasza:

#18 Hááát, jó az havi bruttó 5-6 ezernek is, pl Frankfurt-ban, senior-ként.

10 ezer havonta az már nagyon amerikai fizetés, de hát az itt nem olyan népszerű Európában, hacsak nem vagy CEO, vagy éppen a brit miniszterelnök.

jan. 11. 00:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Én 10 éve éltem kint egy olcsóbb nyugati ország vidéki városában, és már akkor 700 euró plusz rezsi volt egy kicsi lakás bérlete, egy szoba 400 euró plusz rezsi volt. Nem értem, miről beszél, aki azt mondja, hogy megvan 600 euróból a lakhatás. Egy munkásszállón, vagy másokkal együtt lehet, hogy megvan, de normális körülmények között nincs meg.
jan. 11. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!